|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plodni dnevi
22.4.2008 16:20:41   
alexpetra1
ker nas je kar neki prisotnih sem se odločila da odprem novo temo.
napišite svoje načine prepoznavanja plodnih dni, zgodnjih znakov nosečnosti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plodni dnevi
22.4.2008 16:22:52   
uršika***
jaz imam ravno danes plodni dan, ker imam več sluzi in bolj gosta je. Danes gremo zopet v akcijouser posted image user posted image user posted image  jupiuser posted image

(odgovor članu alexpetra1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.4.2008 16:24:53   
aqua77
Mene začnejo bolet jajčniki. Sploh, ko hodim v visokih petah v službi me na vsakem koraku nekaj zbode tam notri. Pa več sluzi imam in jo opazim na hlačkah, ker drugače je sploh nimam.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.4.2008 16:27:00   
alexpetra1
glede na izgled sluzi sem že mimo tko da upam da je v tem krogu ratalo.user posted image user posted image user posted image Kdaj bi lahko dobila prve znake glede na to da sem bla plodna tam nekje 14.4 oz.15.4
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
22.4.2008 16:29:03   
uršika***
Hmmmmm..... jaz tem znakom ne zaupam čist nič več, ker sem jih vedno imela, pa je na koncu vedno prišlauser posted image . Tako da user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
22.4.2008 16:31:11   
divans1
Jst sm mela včeraj 14.dan od prvega dne menstruacije. ta mesec me je še izredno špikalo na desni strani, drugače pa jo zaznam samo po prozorni, vlečljivi sluzi... Jst tud upam za vse in  zase, da je pa le ratalo. Enkrat mora tudi za nas posijati sonce, ne?? Alexpetra 1, kdaj si pa ti imela zadnjo menzo? Jst sm jo mela 8.4.

Neposredna povezava do sporočila: 6
22.4.2008 16:31:55   
alexpetra1
mislim da psiha svoje že dela. Trebuh mam napihnjen kr neki me špika.user posted image user posted image user posted image kaj misliš kako vpliva kajenje in prekomerna teža na zanositev. sem kadilka pa rahlo zvišano kilažo mam tud

Neposredna povezava do sporočila: 7
22.4.2008 16:35:03   
alexpetra1
ne boš verjela ampak tud jst 8.4. plodna pa nja bi bila 14.oz 15.4. ma ne vem če je to blo to

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.4.2008 16:37:57   
uršika***
Držim pesti, da je to to in da si srečka user posted image  skupaj z vsemi, ki upamo

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.4.2008 16:40:08   
divans1
Jst mam cikel na 28, 29 dni, torej naj bi bla ovulacija nekje okoli 21.4, to je 14 dni pred menstruacijo. Mislim, da tud kajenje vpliva na to, probi vsaj mal zmanjšat, da o psihi ne govorim...

Neposredna povezava do sporočila: 10
22.4.2008 16:51:07   
alexpetra1
tud  jst mam 29 dnevni cikel je pa fora v tem da imam desen jajčnik policističen in zaradi tega so ovulacije nenatančne. Pomagam si z bazalno in opazovanjem sluzi. Sem pa na eni strani prebrala da si lahko pomagamo z otipavanjem materničnega vratu ki naj bi se med ciklom spremijal . Sama sem poskusla ampak je moj vrat vedno isti tko da ne vemuser posted image .

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2008 17:09:37   
divans1
Kako ti pa to ugotovijo, da je policističen?? Jst sm bla na hsgju letos, pa je kao vse ok, me ni nč bolel...

Neposredna povezava do sporočila: 12
22.4.2008 17:15:37   
alexpetra1
moja prejšnja ginekologinje ni vidla nikoli ničesar, zdaj ko sem menjala G pa je vse jasno. Nardila mi je vaginalni UZ kjer se je videl lev majhen in črn jajčnik in desn nekoliko večji črn in s belimi pikicami. Te pikice so dozoreli folikli, ki pa se na žalost  ne spustijo na izlet proti maternice temveč se prilepijo na jajčnik. Kot da to ni blo dovolj mi je rekla G da imam tudi maternico rotirano nekam nazaj.user posted image Komaj po pregledu mi je ratalo jasno da so ta špikanja od časa do časa nastajala prav zaradi tega jajčnika

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2008 17:17:39   
boma2
No, jaz tudi imam plodni dan 24-25. aprila... upam, da nama bo uspelo... :)
in To želim tudi VAm... :)
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.4.2008 17:22:07   
alexpetra1
držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu boma2)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.4.2008 17:58:19   
divans1
Ja maš pač  smolo, ampak zanosiš lahko pa kljub temu policističnemu jajčniku, ne?? Ej to je ko loterija, ne?? NIkol ne veš....

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?