Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 10:46:50
|
|
|
|
Volga
|
Ne vem, kako je v LJ, v NM na karate ni možen vpisa pred vstopom v šolo.
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 10:53:25
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ne vem, kako je v LJ, v NM na karate ni možen vpisa pred vstopom v šolo. V Kranju tudi.
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:01:06
|
|
|
|
lexl
|
Sem ravnokar vprašala v vrtec Vrhnika, če imajo kaj organizirano za 3. letnice, ker moja je tudi motorično in gibalno ful sposobna, pa bi jo vpisala v plesne ali pa na telovadbo, pa sem dobila odgovor, da za 3. letnike ni še nič. Od 4. leta naprej pa imajo plesne urice v Cankarjevem domu, ki jih vodi plesni studio Peter Pan. Klicala sem tudi v Plesno mesto, pa imajo plesne vaje šele od prvega razreda naprej. Nič ni. Preostane samo v Ljubljano vozit.
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:04:54
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lexl Klicala sem tudi v Plesno mesto, pa imajo plesne vaje šele od prvega razreda naprej. Nič ni. Preostane samo v Ljubljano vozit. Ah no, pa ne tako majhnih. Brezveze, naj pleše in telvoadi doma, za vozakanje okoli bo še vedno dovolj časa. in preveč vsega. Pustite otrokom, da so otroci.
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:04:59
|
|
|
|
sanasan
|
Preostane samo v Ljubljano vozit. kaj si pa kaj našla v ljubljani? za borilne sem se že natelefonirala, pa pred 5,6 letom nisem nič našla kaj pa ples, plesne urice? ali poznaš kaj? ali katera kaj priporoča?
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:09:30
|
|
|
|
sanasan
|
ja, jaz še razmišljam o g-rega plavalnem tečaju, ki ga nekateri zelo hvalijo...čakam na njihovo novo zloženko...in študiram finance, če mi bo zneslo, ker se mi zdijo kar dragi, se mi zdi zelo dobro organizirano...pa vsi jih hvalijo. pa še na abc-sport bom malo poklicala, ker imajo v oš.... ali katera ve, kako kaj zgleda pri njih za 4-6 letnike, lani sva poskusile pri 3-letnikih, pa ji je bilo 'prepočasi'....
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:15:57
|
|
|
|
nena m
|
Moj sicer do sedaj (star je 5,5 let) še ni hodil nikamor izven vrtca, jih pa poznam nekaj, ki so obiskovali judo in so zelo pohvalili. http://www.sdtatami.si/programi/judo_vrtec.html
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 6.8.2008 11:47:50
|
|
|
|
2 Sraki
|
Plesna šola Urška je imela včasih plesne urice za tako male.
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 8.8.2008 10:08:14
|
|
|
|
zima07
|
http://www.ilovejudo.com/vpis2007/htmls/vrtec1.html Mi smo bili zelo zadovoljni. Priporočam. Zelo dobro poznam...Pred sem celo delala tam...Fajn zadeva...
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 9.8.2008 13:47:36
|
|
|
|
sanasan
|
punce, najlepša vam hvala za vse odgovore in mnenja mislim, da bomo kar poskusili z eno izmed naštetih aktivnosti. glede na to,da imajo v vrtcu že vodeno telovadbo se bolj nagibam k judu in plavanju... tamala se pa trenutno bolj navdušuje nad judom imamo pa še skoraj mesec, da se odločimo. en lep pozdravček vsem skupaj
|
|
|
|
RE: ples ali borilne veščine za 4-letnico 16.8.2008 17:35:29
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Volga kaj pa imajo v Novem mestu, ti ki si že bolj not padla? Tnx
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?