|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice sparky
30.6.2010 9:51:57   
mucica2
Zanima če katera uporablja te plenice in kako se obnesejo. Nasvet bi rabila tudi glede velikosti plenic, in sicer ali se lahko tiste, ki so od 9-18 uporabljajo tudi preden user posted image doseže 9 kg? 

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice sparky
30.6.2010 13:50:36   
mišk
Men niso glih všeč. Sej prepuščajo ne, so pa trde. Ne vem, ne dopadejo se mi. pa dolgočasen vzorec imajo!user posted image

Za velikost se mi pa zdi, da je še bolj kot sama kilaža, pomembna konstrukcija otročka, ki pleničke nosi. En dojenček ima lahko 8 kil, pa so mu tiste od 4-9kg premajhne, ker ima bolj močne nogice in ga pleničke tiščijo. Lahk ma pa otrok 10 kil, pa so mu 4-9kg prav, ker je pač bolj velik in suh.
Drugače pa se mi zdi, da so Sparky-jeve plenička kar velike, a raje naj še kakšna bolj redna uporabnica pove.

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2010 13:53:46   
Najaa
Meni tudi niso všeč. Res so trde, pa še moja taprva je imela celo rdečo rit po njih.
Kar se velikosti tiče, mu lahko daš večjo preden doseže določene kg, ker otroci niso enaki po konstrukciji. Sicer ti je pa mišk dobro napisala in se strinjam. user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2010 17:49:46   
lananai
Mi sicer še nismo probal Sparky, ampak ti lahko povem nekaj glede velikosti. Naši smo prehitro menjali iz 2 na 3 in je bila fulkrat polulana čez. Je bila najbrž še predrobna za večjo številko. Če so mu manjše še prav, bi raje še tiste dajala. Pa še več jih je ponavadi v paketu za isto ceno. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?