|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice pampers
9.12.2008 22:11:12   
snežinka7
Pozdravljene. Imam eno vprašanje glede plenic. Ker v januarju pričakujemo dojenčka pa še nevem za katere plenice se naj odločim, bi vas ki imate izkušnje že s tem lepo prosila za nasvet. Namreč za začetek sem premišljevala, da bi uporabljala pamperske. Me pa zanima še nekaj katero velikost naj najprej kupim mislim, da so najmanjše od 2-5 kg, ali naj kupim 3-6 kg. Zelo bom vesela vsakega vašega odgovora in pomoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice pampers
9.12.2008 22:14:59   
Noel
Jaz uporabljam Pamperske. Na začetku sem kupila en paket tistih od 2-5 (al neki takga, v glavnem št.1), potem pa kar št.2. Tiste iz paketa št. 1 so res majhne, jaz sem jih uporabljala v porodnišnici in potem še do konca paketa doma, potem pa kot sem rekla kar z dvojko naprej.

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.12.2008 22:21:46   
arabela*
pamperske so zakon,ampak tiste prave iz Müllerja.So dost bolj mehke,pa drugačno  podlogo imajo in ne premočijo.Mi imamo new baby in jih ne morem prehvalit.Tiste najmanjše enkica od 2-5 smo imeli takoj ob rojstvuuser posted image .Sem pa probala tud kupljene v Šparu,pa Dm-u,pa so čist zaničuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.12.2008 9:36:07   
uursa
Tudi Mullerjeve plenice so dobre in tudi cenovno ugodne.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.12.2008 9:40:19   
Lalica1
Najmanjšo številko kupi res samo en paket, ker ti bo čisto dovolj.
Jaz sem jih pa kupovala v Sparu in sem bila čisto zadovoljna z njimi. Takrat so imeli še tiste z raztegljivim pasom in so bile super.

(odgovor članu uursa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.12.2008 10:01:43   
danijela in taja
pampers od 2-5...samo en paket pa pol vidiš če se rodi nevem skor 4 kg boš ta paket ziher porabla in greš naprej.....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 13:37:42   
snežinka7
ok najlepša vam hvala za vaše odgovore

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.12.2008 16:20:35   
tiamia
Ali lahko v bolnišnici uporabljaš svoje pamperske? Ker vem da jih tam (vsaj pri meni je bilo tako prvič) dobiš samo ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.12.2008 16:29:10   
zmajaz
Seveda lahko imaš svoje - kaj ti pa kdo more. user posted image  Jaz sem sicer rodila v Celju, pa smo imeli dan in noč pamperske (oziroma pač plenice za enkratno uporabo no - niso ble lih Pampers) na voljo, tako da ni bilo nobene potrebe po svojih.

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2008 16:31:33   
tiamia
Jaz sem rodila na Ptuju, kjer smo jih dobili samo čez noč, čez dan smo imeli tetra..

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2008 17:08:53   
Nyah*
Tuda jaz se strinjam s predhodnicami, Pampers so res full dobre, a tudi meni le tiste iz Muellerja. Nocem izpast neka tecka, a ko sem kupila Pamperske v Merkatorju, je bil moker do uses, pa sem primerjala s tistimi iz Muellerja, je bla taka razlika, kot bi ble druga firma plenicuser posted image .

So pa res tudi Muellerjeve plenicke cist fajne, a ne tako mehke....kaj pa vem. Se mi zdi, da so bile dve leti nazaj kvalitetnejse kot sedajuser posted image .

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2008 18:23:39   
mišk
IZVIRNO SPOROČILO: Noel

Jaz uporabljam Pamperske. Na začetku sem kupila en paket tistih od 2-5 (al neki takga, v glavnem št.1), potem pa kar št.2. Tiste iz paketa št. 1 so res majhne, jaz sem jih uporabljala v porodnišnici in potem še do konca paketa doma, potem pa kot sem rekla kar z dvojko naprej.

Se podpišem!user posted image

(odgovor članu Noel)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2008 18:28:19   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: tiamia

Jaz sem rodila na Ptuju, kjer smo jih dobili samo čez noč, čez dan smo imeli tetra..

Dobro da vem - ker bom zdaj drugič morda šla na Ptuj - zaradi Ultive. Torej moram v tem primeru imeti s seboj paket plenic. S tetra plenicami se ne mislim matrat. user posted image

(odgovor članu tiamia)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2008 18:31:40   
mišk
V Brežicah jih tudi povijajo v tetra plenice. Ponoči in čez dan.user posted image  Razen za domov ti ga zavijejo v pleničko za enkratno uporabo, povrh dajo pa vedno še eno tetra.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.12.2008 18:33:50   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR
Tuda jaz se strinjam s predhodnicami, Pampers so res full dobre, a tudi meni le tiste iz Muellerja. Nocem izpast neka tecka, a ko sem kupila Pamperske v Merkatorju, je bil moker do uses, pa sem primerjala s tistimi iz Muellerja, je bla taka razlika, kot bi ble druga firma plenicuser posted image .

V drugih trgovinah so skoraj povsod poljske pamperske, ki so živa katastrofa - pa enkica še nekako gre, dvojkica so pa obup - niso za drugo kot za v kontejner. Mojo sem morala ne vem kolikorat na dan celo preoblečt, ko sem imela te plenice, saj ji je blato VSAKIČ prišlo na hrbtu ven.

Edino potem, ko je user posted image  že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Drugače pa jaz prisegam na DM-ove Babylove (sploh tiste iz dvojnega pakiranja v škatli - so namreč tanjše in mehkejše), ker ni imela po njih še nikoli vnete ritke, so dosti mehkejše od Müllerjevih, in še NITI 1x v 11-ih mesecih niso premočile, niti ji ni prišlo blato ven.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
10.12.2008 18:34:45   
*talcy*
jaz sem imela št.1 ma je ne bi več kupila je takoj prerasel .... ko je imel 4kg so bile že premajhne ... tko da za drugič kupim sigurno št.2 ....

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.12.2008 18:36:53   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

jaz sem imela št.1 ma je ne bi več kupila je takoj prerasel .... ko je imel 4kg so bile že premajhne ... tko da za drugič kupim sigurno št.2 ....

Jaz sem imela pripravljen 1 paket št. 1, potem pa št. 2 naprej - pa so ji bile št. 2 še prevelike, tako da sem morala iti kupit še en paket št. 1, potem je pa že toliko zrasla, da je šla št. 2 naprej.

Nekih zalog si pa ni za delat vnaprej. Ker razen težav z velikostjo, se lahko izkaže tudi, da je user posted image  alergičen na kake plenice - od kolegice user posted image  recimo niti slučajno ne prenese Pampers - dobi tako vneto ritko že po eni sami plenici Pampers, da mu jo komaj pozdravijo.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 10.12.2008 18:38:23 >

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2008 19:02:10   
Hope2
Naš je že 1 mesec star in je še zmeraj v št. 1. Smo pa najprej kupovali pampers v mullerju, zdaj pa kar mullerjeve 1. Oboje so fajn, le da so pamperske malo bolj mehke.  Kupiš en paket 1, potem pa mož že gre kupit več. 

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2008 19:07:21   
Zvezdica
Edino potem, ko je že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Se čist srtrinjam z zmajoz...

i belive i can fly....

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.12.2008 19:21:30   
Anonimen
Moja je stara 3 tedne, pa smo še kar na 1, ker je bila ful micena. Je v bistvu čisto od otroka odvisno, tako da ti jih ne priporočam kupovat v naprej. V porodnišnici imaš tako ali tako njihove, v tistih 3h dneh ko si pa v P pa lahko koga pošlješ po plenice. Tako smo mi naredili. 

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.12.2008 21:24:56   
scorpiogirl
tudi pri Active Fit je razlika!
Kupljene v Sparu al pa v Mullerju so čist različne. tudi, če niso delane na Poljskem, so delane za različne trge. in se pozna. naš je po vseh plenicah (pa ne pretiravam, smo poskusili res vse, ker sem bla zelo proti Pamperskam) vedno moker ... no, pamperske iz Mullerja pa zdržijo. tudi ponoči user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2008 8:02:45   
Čarli08
Ampak res ... poljske so res za v kanto. Naš je bil tudi vedno moker. Sem kupila dvojko, Jumbo paket in se mi je mešalo, preden sem jih porabila.
Mi smo uporabjali enkico kar dober mesec, se mi je v dvojki kar izgubil.

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 22
1.1.2009 14:45:45   
annya
Jaz sem zadnjič za foro pogledala pamperske v šparu,dm-u in tušu pa so vse bile made in poland.
Kje še prodajajo nemške razen v mullerju???

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.1.2009 17:04:49   
MTFP
IZVIRNO SPOROČILO: annya

Jaz sem zadnjič za foro pogledala pamperske v šparu,dm-u in tušu pa so vse bile made in poland.
Kje še prodajajo nemške razen v mullerju???

V Sloveniji samo Mueller mislim. Oni jih posebej uvažajo.

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.1.2009 17:52:58   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Edino potem, ko je že malo večji in če uporabljaš Pampers Active Fit, je vseeno kje jih kupiš, ker Active Fit se sploh ne dela na Poljskem (tam se dela Active Baby - v modrem paketu).

Se čist srtrinjam z zmajoz...

Jaz pa ne. Tudi Active Fitke so delane na Poljskem, Uk in Nemčija. Nemčija - super; UK - delno znosne; Poljska - šit.

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.