Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 14:56:42
|
|
|
|
Luni
|
Prisegam na Mullerjeve, DM-jove se ne morejo primerjat z njimi. Seveda je to samo moje mnenje.
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 15:08:53
|
|
|
|
xerox
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni Prisegam na Mullerjeve, DM-jove se ne morejo primerjat z njimi. Seveda je to samo moje mnenje. Se podpišem! Pa še ceneje so kot Dm, pa sploh nisem človek, da bi mi cena odtehtala.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 15:13:33
|
|
|
|
misar
|
naša princess je na spolovilu fasala neko vnetje, ko sem uporabljala mullerjeve plenice za podnevi, za ponoči pa pamperske. sem oboje ukinila in vzela od dm. imajo vse isto kot zgoraj naštete, le bolj debele so in tudi dražje. men se dobr obnesejo čeprav ko ponucam paket spet sprobam mullerjeve, ker so tanjše. aja, pa nimajo nobenega balzama notri.
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2008 15:15:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 15:17:03
|
|
|
|
Inigo
|
smo že mel Mullerjeve, pa so se mi zdele take plastične in trde...
< Sporočilo je popravil Inigo -- 2.9.2008 15:21:03 >
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 15:20:49
|
|
|
|
Naja30
|
Zadovoljna sem bila z dm-ovimi v mejah normale. Za ponoči sploh ne, za podnevi pa če res ni možnosti priti do hoferja. Po pamperskah ima tudi naša vneto ritko.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 16:25:03
|
|
|
|
blaža
|
meni se pampers niso obnesle že pri starejšemu sinu, sedaj enako in imamo od dm-ja. tudi Liber iz Špara mi sploh niso slabe in so nekje kot Babylove. Meni tudi ni najbolj važna cena, a s temi sem zadovoljna.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 16:27:36
|
|
|
|
barika
|
Naš je tudi zadovoljen z DM plenicami (jaz bolj težko, ker jih ne uporabljam) so mi pa boljše od m¨ullerjevih, ker tam se mi tisti elastični trakci trgajo kot po tekočem traku (pa ne potegnem ornk, ampak kr v roki ostanejo) dm-ove plenice so pa fajne, imajo elastičen trak, ne premočijo, zjumbo paket pride okoli 15 € (76 plenic) .. pampers pa še povoham ne v trgovini, ne da bi jih kupila (so jih drugi kupili ob rojstvu Nemške in Poljske, pa so ene smrdele, druge premočile..)
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 19:36:33
|
|
|
|
Zofy
|
IZVIRNO SPOROČILO: xerox IZVIRNO SPOROČILO: Luni Prisegam na Mullerjeve, DM-jove se ne morejo primerjat z njimi. Seveda je to samo moje mnenje. Se podpišem! Pa še ceneje so kot Dm, pa sploh nisem človek, da bi mi cena odtehtala. Tudi jaz se podpišem. So pa tudi DMove ok, da ne bo pomote. Imajo elastični trakec, mi ne porepuščajo, samo Muellerjeve so bolj upojne. Sem pa sedaj na DMove prešaltala za kratek čas, ker jih imajo od 7kg naprej, Muellerjeve pa so šele od 9kg naprej in 3ka nam čez noč premoči čisto!
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 20:14:16
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Jest tut uporabljam (poleg bombažnih) te DM-jeve in so mi čist ok. Pamperske smrdijo ko , te pa ne tok - vsaj men se zdi. tko da, bomo kar naprej to furali.
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 20:30:59
|
|
|
|
matea1
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Naš je tudi zadovoljen z DM plenicami (jaz bolj težko, ker jih ne uporabljam) so mi pa boljše od m¨ullerjevih, ker tam se mi tisti elastični trakci trgajo kot po tekočem traku (pa ne potegnem ornk, ampak kr v roki ostanejo) dm-ove plenice so pa fajne, imajo elastičen trak, ne premočijo, zjumbo paket pride okoli 15 € (76 plenic) .. pampers pa še povoham ne v trgovini, ne da bi jih kupila (so jih drugi kupili ob rojstvu Nemške in Poljske, pa so ene smrdele, druge premočile..) Se popolnoma strinjam in moja mala tudi :)
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 20:50:29
|
|
|
|
želva
|
Men so bile Mullerjeve fajn dokler nisem odkrila hoferjevih, te so mi do zdej najbolj ok. Pa lumpi so mi čisto ok. Mi je pa cena kar pomembna, saj se mi zdi neumno dajat za pamperske, sej bodo itak posrane, kot vse druge, seveda, če otrok nima problemov z vneto ritko DM, mi niso bile všeč, vsaj tiste v jambo paketu ne, so se mi kar skepale(tista fila vmes). PA nekam majhne so mi bile, v primerjavi z drugimi za isto kilažo
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 21:39:09
|
|
|
|
novopecena
|
sicer zase ne morem rečt ker imam lidlove, jih pa kupuje kolegica in jih zelo hvali
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 2.9.2008 22:10:29
|
|
|
|
katicka
|
jaz že od začetka uporabljam DM-ove plenice in sem zelo zadovoljna z njimi. sem pa mela čisto na začetku pampers plenice in mi niso bile všeč, tak DM-ove so res super.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 3.9.2008 10:38:20
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Luni Prisegam na Mullerjeve Enako, čeprav sem jaz tudi z DM-jevimi zadovoljna. Nobenih alergij , nam niso nikoli premočile...
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 3.9.2008 19:39:29
|
|
|
|
lindy
|
Jest uporabljam babylove plenice in so mi full dobre!
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 3.9.2008 22:18:48
|
|
|
|
annie
|
Meni so super Ravno včeraj je našega malčka pred spanjem moj dragi previl in mu je po pomoti za čez noč dm-movo pleničko namontiral (ponavadi imamo za čez noč pamperske- baby dry) in zjutraj rezultat...plenička ni niti malo premočila . Edino tista vata znotraj pleničke, je bolj grudasto zgledala , drugače pa
< Sporočilo je popravil annie -- 3.9.2008 22:19:32 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.9.2008 22:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 4.9.2008 15:52:30
|
|
|
|
tweetek
|
mi smo dobili babylove za kupon in jih bomo še uporabljali! So kot pampers active fit ampak precej cenejše
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 5.9.2008 12:13:13
|
|
|
|
Naina
|
Nikoli nisem imela dm-ovih plenic Babylove, ker sem bila nad Mullerjevimi tako razočarana. Drugače prisegam na čim bolj naravne stvari in zato Pamperske uporabljam samo zvečer. Podnevi uporabljam plenice iz DM-a, in sicer Alana - neka bolj eko varianta, ki niso beljene, nimajo losjonov, niso tako plastične in so malce bolj prijazne okolju. Če te moti kemija v Pamperskah ipd. plenicah, poskusi, ker dvomim da boš razočarana.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 5.9.2008 15:20:42
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: matea1 IZVIRNO SPOROČILO: barika Naš je tudi zadovoljen z DM plenicami (jaz bolj težko, ker jih ne uporabljam) so mi pa boljše od m¨ullerjevih, ker tam se mi tisti elastični trakci trgajo kot po tekočem traku (pa ne potegnem ornk, ampak kr v roki ostanejo) dm-ove plenice so pa fajne, imajo elastičen trak, ne premočijo, zjumbo paket pride okoli 15 € (76 plenic) .. pampers pa še povoham ne v trgovini, ne da bi jih kupila (so jih drugi kupili ob rojstvu Nemške in Poljske, pa so ene smrdele, druge premočile..) Se popolnoma strinjam in moja mala tudi :) Enako DM Babylove - dobra kvaliteta, ne premočijo, so dobre za ponoči, ker so debelejše. Nimajo kakih losjonov, ne smrdijo kot pamperske. Sedaj imam na preizkušnji tudi eko plenice Alana in bomo videli, kako se obnesejo... Muller - jih tudi uporabljamo od rojstva in so dobre, malo tanjše, res pa so trakci bolj zanič kot pri DM-ju. Pampers Activefit - dobili za darilo (nemške iz mullerja) - podn! Smrdijo, tamala je hitreje živčna zaradi polulane plenice. Edini plus je, da so lepo barvite in tanke Pampers Active baby z losjonom (tudi dobili za darilo) - glej zgoraj. Losjon pa itak ni v redu za kožo. Aja, pa tisto kao "super vpojno jedro" je tudi samo marketinška finta Pri nas se je edino pri obeh Pamperskah zgodilo, da je bila pokakana še po hrbtu in ob strani, pri vseh drugih tega ni.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 6.9.2008 6:50:41
|
|
|
|
Neni13
|
Babylove so ok. Sem jih kupila v navadnem paketu. Še bolj sem pa zadovoljna z ekološkimi Alana.
|
|
|
|
RE: plenice iz DMja Babylove 7.9.2008 15:14:43
|
|
|
|
nizy
|
Pri nas se je edino pri obeh Pamperskah zgodilo, da je bila pokakana še po hrbtu in ob strani, pri vseh drugih tega ni. naša je bila pri vseh sprobanih plenicah skor do vratu pokakana do 3m starosti , ker je zelo tekoče kakala ,....drugače pa z nobenimi plenicami nimamo težav , se mi pa pamperske v toplih dneh zdijo bolj primerne , ker so tanjše
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?