Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 10:30:46
|
|
|
|
zmajaz
|
Med plastiko definitvno ne - plastika se reciklira, umazane plenice se pa ne morejo - to gre v t.i. "mešane odpadke", ki se ne reciklirajo. Isto velja za ženske higienske vložke, palčke za ušesa, vato, umazane papirnate serviete ipd. Taka so navodila s komunale. Pri nas imamo namreč sistem ločevanja odpadkov z "rumeno vrečo" - vse, kar se da reciklirati (papir, plastika, konzerve itd.) moramo dati v rumeno vrečo, potem pa na komunali to še enkrat presortirajo, ostalo pa v "mešane odpadke" in potem smetarji 1 teden pobirajo rumene vreče, 1 teden pa mešane odpadke. Enkrat mesečno pa še posebej časopisni papir ali steklo.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.11.2008 10:34:12 >
|
|
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 13:03:25
|
|
|
|
bibica1
|
AJA HVALA ZMAJAZ TUDI JAZ NISEM VEDELA KAM PLENICE PA VLOŽKI, JAZ SEM JIH DAJALA MED PAPIR,UPS
|
|
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 13:32:45
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1 AJA HVALA ZMAJAZ TUDI JAZ NISEM VEDELA KAM PLENICE PA VLOŽKI, JAZ SEM JIH DAJALA MED PAPIR,UPS Sej nisi edina - veliko ljudi si ni čisto na jasnem, kam gre kaj - naša komunala zato kar naprej pošilja obvestila in opozarja, kam kateri odpadki sodijo in kam ne, pa še v lokalnem časopisu so nekaj časa objavljali članke o tem, da so se ljudje malo navadili.
|
|
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 13:58:30
|
|
|
|
bibica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz - naša komunala zato kar naprej pošilja obvestila in opozarja, kam kateri odpadki sodijo in kam ne, pa še v lokalnem časopisu so nekaj časa objavljali članke o tem, da so se ljudje malo navadili. a res ,pri nas pa niso pošiljal obvestila,kam kaj spada, pa tudi v časopisu nisem tega zasledila
< Sporočilo je popravil bibica1 -- 24.11.2008 14:03:36 >
|
|
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 15:31:13
|
|
|
|
moyca
|
tudi pri nas ne....
|
|
|
|
RE: plenice in sortiranje odpadkov 24.11.2008 15:47:32
|
|
|
|
mama_milchy
|
no, pri nas pa nimamo teh težav, ker imamo v vasi 2kontejnerja in se v njiju meče vse povrtsi, ker pač drugih nimamo torej da bi imeli enega za papir, enega za steklo, enega za bio odpadke tako da nam ločevanje ni potrebno;
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?