|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice in sortiranje odpadkov
24.11.2008 10:04:57   
moyca
ojla.
mogoče za koga neumno vprašanje, ampak me res zanima: kam ve mečete pokakane pamperske?
doma sortiramo odpadke, vse smeti nosimo v "eko otoke".
zdaj pa ne vem, kam spadajo pamperske (če sploh kam)...med plastiko???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice in sortiranje odpadkov
24.11.2008 10:30:46   
zmajaz
Med plastiko definitvno ne - plastika se reciklira, umazane plenice se pa ne morejo - to gre v t.i. "mešane odpadke", ki se ne reciklirajo. Isto velja za ženske higienske vložke, palčke za ušesa, vato, umazane papirnate serviete ipd. Taka so navodila s komunale. Pri nas imamo namreč sistem ločevanja odpadkov z "rumeno vrečo" - vse, kar se da reciklirati (papir, plastika, konzerve itd.) moramo dati v rumeno vrečo, potem pa na komunali to še enkrat presortirajo, ostalo pa v "mešane odpadke" in potem smetarji 1 teden pobirajo rumene vreče, 1 teden pa mešane odpadke. Enkrat mesečno pa še posebej časopisni papir ali steklo.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 24.11.2008 10:34:12 >

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2008 13:03:25   
bibica1
AJA HVALA ZMAJAZ TUDI JAZ NISEM VEDELA KAM PLENICE PA VLOŽKI, JAZ SEM JIH DAJALA MED PAPIR,UPSuser posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2008 13:32:45   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1

AJA HVALA ZMAJAZ TUDI JAZ NISEM VEDELA KAM PLENICE PA VLOŽKI, JAZ SEM JIH DAJALA MED PAPIR,UPSuser posted image

Sej nisi edina - veliko ljudi si ni čisto na jasnem, kam gre kaj - naša komunala zato kar naprej pošilja obvestila in opozarja, kam kateri odpadki sodijo in kam ne, pa še v lokalnem časopisu so nekaj časa objavljali članke o tem, da so se ljudje malo navadili.

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2008 13:58:30   
bibica1
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

- naša komunala zato kar naprej pošilja obvestila in opozarja, kam kateri odpadki sodijo in kam ne, pa še v lokalnem časopisu so nekaj časa objavljali članke o tem, da so se ljudje malo navadili.

a res ,pri nas pa niso pošiljal obvestila,kam kaj spada, pa tudi v časopisu nisem tega zasledilauser posted image

< Sporočilo je popravil bibica1 -- 24.11.2008 14:03:36 >

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.11.2008 15:31:13   
moyca
tudi pri nas ne....

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 15:47:32   
mama_milchy
no, pri nas pa nimamo teh težav, ker imamo v vasi 2kontejnerja in se v njiju meče vse povrtsi, ker pač drugih nimamo torej da bi imeli enega za papir, enega za steklo, enega za bio odpadke tako da nam ločevanje ni potrebno;

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 16:10:17   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: bibica1
a res ,pri nas pa niso pošiljal obvestila,kam kaj spada, pa tudi v časopisu nisem tega zasledilauser posted image

Pri nas so nenheno obveščali zato, ker so na novo uvedli ta sistem "rumenih vreč" - da morajo zdaj vsa gospodinjstva v občini ločevati odpadke - potem pa ljudje niso točno vedeli, kaj sodi vanje, kaj pa v mešane odpadke.

(odgovor članu bibica1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?