Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 14:31:55
|
|
|
|
urši*
|
evo , men jih je čez vikend ene pet premočlo, ko mi je prva sem pač mislila, , da se je pa pač fejst polulal... sam zdele pa vidim, da neki res ni vredu, nesla jih bom nazaj , mam še en cel paket , pa enega mi je še pol ostalo, nimam pa računa! a mislite, da bodo komplicirali?a lahk nesem un napol porabljen paket tud nazaj?? upam , da bo šlo, ker ga preoblačim 3x na dan , ker je res cel premočen, pa še mene je zmoču... lp, pa kake fajn plenice vam želim
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 14:57:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni sploh ni bilo treba nesti nazaj plenic, samo ovitek. Ker je bil ovitek še poln, sem izrecno vprašala, če prinesem vse, pa so mi rekli, da samo ovitek in eno plenico za vzorec. So rekli, da gre tudi brez računa (jaz sem ga slučajno še imela). Moram pa reči, da nešemu falotu še niso premočile, tako da jih kar uporabljam.
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 15:00:54
|
|
|
|
dejčka2
|
Jaz sem dobila za darilo pleničke, ki jih prodajajo v trgovini SPAR, ena privat trgovina je, pleničke pa stanejo 396 sit,36 komadov, najprej smo se smejali kako so poceni, ko pa so zdržale celo noč,ne ribajo in ne puščajo gela, pa sem šla še po 2 paketa. Res je smešna cena, glavno pa je da je rita suha, glede DM, pa sem tudi bila vedno zadovoljna.
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 15:45:05
|
|
|
|
Annny
|
Jaz sem lepo brez računa nesla nazaj dva paketa teh plenic, res pa je, da jih je samo v enem par manjkalo, drugače so bile pa cele. Ne vem no, meni so se zdele obupne..še nikoli nam nobene plenice niso prepuščale, te pa večkrat dnevno. vesela sem, da smo se jih znebili!
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 16:04:42
|
|
|
|
ninocka
|
Men obcasno premoc ponoci kaksna (je pa res v isti plenici takrat od 11h zvecer do 8h zjutri). Vsako noc so mi pa premocle Huggies, paperske so se mu pa na rit prleple . Tko da jst sem zaenkrat z njimi zadovoljna.
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 17:08:20
|
|
|
|
Suzi*
|
Jaz sem nesla nazaj en poln in en že odprt paket, kjer je manjkalo le nekaj plenic. Sicer sem imela račun, so mi pa denar vrnili brez problemov.
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 17:10:31
|
|
|
|
urši*
|
evo, menjala en paket pa pol, dobila dnar za oba paketa so rekle , da so doble obvestilo, da so plenice "škart" pol sem vzela pa ene pampers pa pampers sesitive pa L'orealov puder(fajni je), pa doplačala 200sit
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 17:14:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Babylove uporabljam in še nikoli niso premočile.
< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 24.10.2005 17:16:17 >
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 17:43:58
|
|
|
|
pika**
|
Nam je zmanjkalo "starih" Babylove pleničk. Zdej sme začasno prešaltala na Babydream . Zaenkrat se obnesejo. Pri teh tanovih Pamperskah Sleep andPlay, mu pride vse živo ven na hrbtu. Grozaaaaaaa
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 20:11:12
|
|
|
|
Joe
|
Nove Pamperske: "Slip (out) and play (with it)!"
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 20:39:52
|
|
|
|
Janeja
|
Jaz tudi Lei kupujem Babydream od Mueller-ja in so res super. Za Jana sem imela vedno Pampers in mi je danes žal, ker nismo sprobal kaj drugega. Se ne morejo primerjat z Babydream pleničkami. No pa kot pravijo - bolje pozno kot nikoli.
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 21:15:15
|
|
|
|
Nia30
|
Jaz sem jih kupila v Avstriji in je zgleda tud en zafušan paket. Vsaka premoči, pa na otip so čudne in ful zmečkane. Me ma, da bi jih nazaj nesla, pa še ta veliki paket sem kupila
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 24.10.2005 22:08:05
|
|
|
|
tanaja*
|
Jaz sem si pa zadnjič naredila celo zalogo (5 paketov ) plenic Baby dream ko so bili v akciji v Mullerju (št.4- po 800 SIt in št.5- po 350 SIT). Zdaj pa ne vem; Tio preoblačim po 3x na dan, ker je vsa mokra in posrana do sredi hrbta in trebuha pa dol do kolen . Tud prej sem uporabljala te plenice, pa je blo kul. Tako poceni naj bi ble, ker menjajo (že 3 mesece ) embalažo. Kar ne verjamem več... zdijo se mi čist druge plenice... prejšnje že niso močile. če ima 3 ure plenico gor, jo moram komlet preoblečt . Kaj pravite ve? A je še katera kupila te v "akciji"?
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 25.10.2005 7:55:10
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Joe Nove Pamperske: "Slip (out) and play (with it)!" O šit !
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 25.10.2005 8:00:41
|
|
|
|
Anonimen
|
proklet js sem tut zgleda narajmala na en paket teh zanič babylove plenic. premočile so 4x v enem dnevu! katastrofa! v glavnem smo situacijo rešili z novimi lumpiji. ampak zdej mi pa te ostajajo..nimam pa več ovitka od plenic. a mislte da jih bi tut vzel nazaj brez ovitka in računa?
|
|
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 25.10.2005 8:46:20
|
|
|
|
tanaja*
|
A te ta nove pamperske (sleep&play) so res tako slabe? Ker sem jih imela namen kupit in sprobat, zdaj pa ....
|
|
RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale.... 26.10.2005 16:50:15
|
|
|
|
Maxica
|
Eh, jaz pa ful berem vaše stare poste, kako so Babylove oh in sploh in kupim en paket v petek, no evo, pa mu včeraj zvečer prvič probam-KATASTROFA-po dveh urah se otrok zbudi, premočen od nog do glave . Naj jih kr nesem nazaj, pa zahtevam vračilo denarja? Ne bodo komplicirali? Drugače sem pa jaz probala že tudi te Sleep&Play pamperske (moram še tiste, ki jih Joe priporoča ), pa je isto sranje, samo drugo pakovanje.
|
| Stran: [1] |
imenosečka semali vam je všeč ime Lovro?Da (
55%)
Ne (
45%)
Število vseh glasov: 198Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!