|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice BABYLOVE-Jančika in ostale....
24.10.2005 14:31:55   
urši*
evo , men jih je čez vikend ene pet premočlo, ko mi je prva sem pač mislila, , da se je pa pač fejst polulal...
sam zdele pa vidim, da neki res ni vredu, nesla jih bom nazaj , mam še en cel paket , pa enega mi je še pol ostalo, nimam pa računa!
a mislite, da bodo komplicirali?a lahk nesem un napol porabljen paket tud nazaj??
upam , da bo šlo, ker ga preoblačim 3x na dan , ker je res cel premočen, pa še mene je zmoču...

lp, pa kake fajn plenice vam želimuser posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plenice BABYLOVE-Jančika in ostale....
24.10.2005 14:57:06   
Jančika_
Meni sploh ni bilo treba nesti nazaj plenic, samo ovitek. Ker je bil ovitek še poln, sem izrecno vprašala, če prinesem vse, pa so mi rekli, da samo ovitek in eno plenico za vzorec. So rekli, da gre tudi brez računa (jaz sem ga slučajno še imela). Moram pa reči, da nešemu falotu še niso premočile, tako da jih kar uporabljam.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.10.2005 15:00:54   
dejčka2
Jaz sem dobila za darilo pleničke, ki jih prodajajo v trgovini SPAR, ena privat trgovina je, pleničke pa stanejo 396 sit,36 komadov, najprej smo se smejali kako so poceni, ko pa so zdržale celo noč,ne ribajo in ne puščajo gela, pa sem šla še po 2 paketa. Res je smešna cena, glavno pa je da je rita suha, glede DM, pa sem tudi bila vedno zadovoljna.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.10.2005 15:45:05   
Annny
Jaz sem lepo brez računa nesla nazaj dva paketa teh plenic, res pa je, da jih je samo v enem par manjkalo, drugače so bile pa cele. Ne vem no, meni so se zdele obupne..še nikoli nam nobene plenice niso prepuščale, te pa večkrat dnevno. vesela sem, da smo se jih znebili!

(odgovor članu dejčka2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.10.2005 16:04:42   
ninocka
Men obcasno premoc ponoci kaksna (je pa res v isti plenici takrat od 11h zvecer do 8h zjutri). Vsako noc so mi pa premocle Huggies, paperske so se mu pa na rit prleple user posted image .
Tko da jst sem zaenkrat z njimi zadovoljna.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.10.2005 17:08:20   
Suzi*
Jaz sem nesla nazaj en poln in en že odprt paket, kjer je manjkalo le nekaj plenic. Sicer sem imela račun, so mi pa denar vrnili brez problemov.

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.10.2005 17:10:31   
urši*
evo, menjala en paket pa pol, dobila dnar za oba paketauser posted image
so rekle , da so doble obvestilo, da so plenice "škart"
pol sem vzela pa ene pampers pa pampers sesitive pa L'orealov puder(fajni je), pa doplačala 200situser posted image user posted image user posted image

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.10.2005 17:14:58   
Anonimen
Babylove uporabljam in še nikoli niso premočile. user posted image

< Sporočilo je popravil Gekko Junior -- 24.10.2005 17:16:17 >

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
24.10.2005 17:43:58   
pika**
Nam je zmanjkalo "starih" Babylove pleničk. user posted image
Zdej sme začasno prešaltala na Babydream user posted image . Zaenkrat se obnesejo.
user posted image
Pri teh tanovih Pamperskah Sleep andPlay, mu pride vse živo ven na hrbtu. Grozaaaaaaa

am, bam, pet podgan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.10.2005 20:11:12   
Joe
Nove Pamperske: "Slip (out) and play (with it)!"

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.10.2005 20:39:52   
Janeja
Jaz tudi Lei kupujem Babydream od Mueller-ja in so res super. user posted image

Za Jana sem imela vedno Pampers in mi je danes žal, ker nismo sprobal kaj drugega. Se ne morejo primerjat z Babydream pleničkami.
No pa kot pravijo - bolje pozno kot nikoli. user posted image

(odgovor članu pika**)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.10.2005 21:15:15   
Nia30
Jaz sem jih kupila v Avstriji in je zgleda tud en zafušan paket. Vsaka premoči, pa na otip so čudne in ful zmečkane.

Me ma, da bi jih nazaj nesla, pa še ta veliki paket sem kupila user posted image

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.10.2005 22:08:05   
tanaja*
Jaz sem si pa zadnjič naredila celo zalogo (5 paketov ) plenic Baby dream ko so bili v akciji v Mullerju (št.4- po 800 SIt in št.5- po 350 SIT). Zdaj pa ne vem; Tio preoblačim po 3x na dan, ker je vsa mokra in posrana do sredi hrbta in trebuha pa dol do kolenuser posted image user posted image user posted image . Tud prej sem uporabljala te plenice, pa je blo kul. Tako poceni naj bi ble, ker menjajo (že 3 meseceuser posted image user posted image user posted image ) embalažo. Kar ne verjamem več... zdijo se mi čist druge plenice... prejšnje že niso močile. če ima 3 ure plenico gor, jo moram komlet preoblečtuser posted image . Kaj pravite ve? A je še katera kupila te v "akciji"?

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Nia30)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.10.2005 7:55:10   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Joe
Nove Pamperske: "Slip (out) and play (with it)!"

O šit user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.10.2005 8:00:41   
Anonimen
proklet js sem tut zgleda narajmala na en paket teh zanič babylove plenic. premočile so 4x v enem dnevu! katastrofa! v glavnem smo situacijo rešili z novimi lumpiji. ampak zdej mi pa te ostajajo..nimam pa več ovitka od plenic. a mislte da jih bi tut vzel nazaj brez ovitka in računa?

(odgovor članu urši*)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.10.2005 8:46:20   
tanaja*
A te ta nove pamperske (sleep&play) so res tako slabe?user posted image Ker sem jih imela namen kupit in sprobat, zdaj pa user posted image ....

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.10.2005 16:50:15   
Maxica
Eh, jaz pa ful berem vaše stare poste, kako so Babylove oh in sploh in kupim en paket v petek, no evo, pa mu včeraj zvečer prvič probam-KATASTROFA-po dveh urah se otrok zbudi, premočen od nog do glaveuser posted image user posted image user posted image . Naj jih kr nesem nazaj, pa zahtevam vračilo denarja? Ne bodo komplicirali?
Drugače sem pa jaz probala že tudi te Sleep&Play pamperske (moram še tiste, ki jih Joe priporočauser posted image user posted image user posted image user posted image ), pa je isto sranje, samo drugo pakovanje.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
26.10.2005 17:07:35   
Pikapolonica
Maxica,

zakaj pa bereš stare poste? Takrat so bile plenice še user posted image user posted image user posted image user posted image

V ta novejših postih pa skorajda ni več pohvale. Samo graja. Upravičeno!

Pa-pa, user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

ime
nosečka sem

ali vam je všeč ime Lovro?

Da (55%)

Ne (45%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!