|
plenice, kahlica...obupala-skoraj :( 25.7.2007 8:27:40
|
|
|
|
corfu
|
Drage izkušene mamice rabim nasvet, pomoč, informacijo Sin je star 2 leti in pol in ne kaže popolnoma nobenega zanimanja, da bi prenehal lulat ali kakat v plenico . Če ga imamo čez dan brez plenice se polula v hlače, ker se pač toliko zaigra in pozabi na stranišče, če ga jaz spomnim in odženem v kopalnico, lepo lula v stranišče, prime svoj lulček, potegne vodo, si umije roke v bideju. Se pravi, da se mu enostavno ne da mislit na populano rit, še mokre hlače na riti ga ne motijo če mu rečem, da je majhen, se krega da je velik, če mu rečem potem pa plenico dol, ker si velik, reče ne, ne, sem še čist majhen . Tudi ko pride z varstva in mu hočem plenico slečt je jok in kreg, ker on bi imel plenico . Naj povem še to, da je pred 14 dnevi dobil sestrico, ampak iste scene smo imeli že pred rojstvom tamale. S septembrom gre v vrtec, januarja bo star tri leta, če se ne bo zdaj odvadil, ne vem kdaj se bo pri 3,5 letih Zdaj ko imamo tamalo, mi je prav hecno to njegovo veliko težko rito zavijat v plenice, saj je že orng dečko, torej kaj lahko še poizkusim, ali enostavno čakam, da bo pokazal kakšno zanimanje? Hvala
|