|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plazenje jezička
25.2.2008 20:35:28   
pikica78
Moja dvomesečna hčerkica že štiri dni plazi ven jeziček in se slini ter dela mehurčke iz sline. Danes je to še bolj izrazito. Začela si je lizati tudi hrbtno stran rokice. Najprej sem mislila, da si je prenesla z rokico kremico iz obraza v usta in jo je to motilo. Samo sedaj jo že 2 dni ne mažem.
Kaj bi to bilo? Mi lahko katera svetuje? Upam, da je to normalen pojav pri dojenčkih. Zelo me skrbi
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plazenje jezička
25.2.2008 20:42:37   
vesel
S tem,ko tvoja hči liže svojo rokico ne skrbi,ker začenja spoznavati,vonjati in okušati svoje telo. to je bilo pri moji isto. To,da se pa slini pa bo verjetneje dobila kmalu zobke(verjetno pri 4 mesecih.). Če se ti hči normalno razvija,če sodeluje potem ni panike za skrb. Ona je pač v tem obdobju,da jo zanima vse.LP

druzina je zame vse!!

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.2.2008 20:42:52   
Lunc_a
čisto normalno

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.2.2008 20:45:38   
Ronči
to delajo vsi dojenčki

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.2.2008 21:14:29   
anita4
ne skrbi tudi mi imamo doma istega dojenčeka , ki rad dela mehurčke , ter vsakemu kaže jezik.
Še posebej rad pa grize svoje roke , pravzaprav mu ena ni dovolj kr obe si tiši v usta in grize in zraven godrnja kot medo.
Mu pa tudi zelo paše če dobi mamino roko v obdelavo potem jo oslini in poliže na vse načine.Tako da smo mu sedaj začeli dajati slinček, si ga prime z obema rokicama in si ga tiši v usta in grize, pa tudi pleničko ima zelo rad.Moram samo to povedati da dude ne mara, imamo doma že celo zbirko in niti ena mu ni všeč, sedaj bom pa poskusila kupiti ninico pa naj tisto žuliuser posted image user posted image user posted image .
Tako da si tudi jaz predstavljam kot da bo dobil že zobeke, pa vendar pri 2 mesecih in pol še ne bojo pokukali ven.
Pa veliko slinastih dni želim...user posted image

lp
Anita

Und alles nur weil ich dich liebe...und ich nicht weiss wie ich dir sagen soll,
komm ich zeig dir wie gross meine liebe ist
und bringe mich fuer dich um.

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.2.2008 21:18:59   
mala pikica
Pri našem Gašperju se tudi vse to dogaja. Je tako zanimiv, ko papca svoje rokice, kot da mu mami ne bi dala nič za papat user posted image Pa slinit se je tudi začel zadnje dni. Jaz tudi mislim, da bodo zobki, seveda še ne zdaj, verjetno pa prej kot pri sedmih mesecih.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu anita4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   plazenje jezička
25.2.2008 21:20:37   
karatina
Tudi naša je skoraj pravi polžek, tako se slini. Rokice pa tudi rada je user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.2.2008 21:23:35   
jaša2
ja, je čist normalno. naša je tud imela ful opravka z rokicami. raziskujejo svoje telo in prve pač pridejo na vrsto rokice.

IZVIRNO SPOROČILO: vesel

To,da se pa slini pa bo verjetneje dobila kmalu zobke(verjetno pri 4 mesecih.).

ni nujno.  naša se je nenormalno slinla pri 2 mescih, tak da se je kar cedilo in smo tud mislili, ja to bo pa kak zobek v bližnji prihodnosti. vraga!!! zdaj je stara 9m, pa je prvi zobek pokukal ven pred slabim mescem, pa je še danes čisto majhen.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

(odgovor članu vesel)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2008 21:26:08   
pikica78
Saj se mi je zdelo, da bi znalo to bit normalno za user posted image , samo me je prestrašila današnja intenzivnost kazanja jezička in cmokljanja.
Hvala vam, ste me potolažile user posted image

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.2.2008 21:41:56   
Naja30
To je normalno. Začela je spoznavat svojo rokico in glasove s tem cmoklanjem. user posted image

(odgovor članu pikica78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.2.2008 9:12:28   
melani99
ne skrbi- s tem spoznavajo svoje dele telesa, rokica ji je pač najbolj ''priročna'' za dat v usta.

Pošlji MALIBORCI (brez presledka!) na 1919 in podari 1 € Društvu za prezgodaj rojene otroke Maribor.
Velja za Si.mobil-ove uporabnike.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?