|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plazenje-kdaj
27.6.2005 16:31:01   
Lauri mauri
Kdaj so se vaši:zajcek: začeli plaziti? A ste jih k temu kaj spodbujale - jih dajale na trebuščka ipd?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plazenje-kdaj
27.6.2005 16:39:21   
Gina
Jaz sem svoje dajala na trebušček, vsakega naslednjega prej, ker sem videla, kako zelo fajn je to za otrokov razvoj.
Prvi je plazil pri 8. mnesecih, druga pri 7., tretji pri 6.

(odgovor članu Lauri mauri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   plazenje-kdaj
27.6.2005 16:52:49   
ruki
smo ga vecino casa meli na trebuscku, ker je bil zelo rad v takem polozaju. plazit se je zacel nekje pri 6 - 7 mesecih.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   plazenje-kdaj
27.6.2005 17:01:31   
bini
naša je bolj sigurn tip in se je plazla šele pri 10m, in pri 1 letu se šele sama dviguje in npr. hodi ob kavču - vsak vse ob svojem času :)..
na trebuščku je bla se mi zdi od začetka kar pogosto..

Neposredna povezava do sporočila: 4
   plazenje-kdaj
27.6.2005 17:11:30   
CatJa
Pri osmih mescih. Dolgo se je pripravljal in se ful smesno gungal naprej, nazaj, enih parkrat padel na nosek, pol je pa slo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   plazenje-kdaj
27.6.2005 19:55:34   
lin
Mi smo bli malo pozni,pri 10 mes.Nisem ej pa nič silila sem pa že mislila da se sploh nebo.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   plazenje-kdaj
27.6.2005 20:24:14   
Mateja17
Naša punca pa je stara 13 mesecev in še vedno protestira, če jo damo na trebuh.... Hodi samo za eno roko ali pa ob opori. Cel dan bi samo stala in hodila, sedela skoraj ne bi.... S plazenjem pa očitno ne bo nič.

lp,
Mateja

Neposredna povezava do sporočila: 7
   plazenje-kdaj
27.6.2005 20:36:07   
žiža
Naša pri skoraj 9ih mesecih še ne kaže nobenega interesa po plazenju. Se raje krega če kakšne stvari ne doseže.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   plazenje-kdaj
27.6.2005 21:20:42   
Anonimen
Tibor je po kolenih začel hoditi pri 10 mesecih. Prej sem mu kazala, mu prestavljala noge, vse živo počela, ampak ni šlo:). Pri 10 mesecih mu je končno kliknilo in potem nadaljnje štiri mesce ni počel nič drugega.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   plazenje-kdaj
27.6.2005 22:08:12   
beba76

Prva dva se nikdar nista plazila (shodila pri 10 in 12 mesecih), v tretje pa bo treba še malo počakat, da vidimo, kako bo.:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   plazenje-kdaj
27.6.2005 22:17:49   
babylove
Hm, naš se že premika, če je to plazenje, pa ne vem. Preproga 2x2m mu je premajhna, pride z enega konca na drugega: malo se s koleni odrine, malo z rokicami potegne, malo skotali... Star je pa 5,5m.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   plazenje-kdaj
28.6.2005 8:02:54   
Urša
Pri 10h mesecih. ;)

Neposredna povezava do sporočila: 12
   plazenje-kdaj
28.6.2005 8:46:31   
BARBARA R.
Pri 11.h mesecih.

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   plazenje-kdaj
28.6.2005 9:11:31   
Anonimen
pri 11m in 1 teden se je neki začela na kolena postavlat. če ma dobr razlog kr šiba, drgač se pa kr neki prekucje sem pa ke

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?