|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje v nosečnosti
18.7.2009 8:32:24   
Anonimen
Naslednji teden gremo na dopust na morje. Ali katera ve kako je s plavanjem? Vem, da pretiravati ne gre, vendar a lahko plavam vsak dan oz. večkrat na dan? Ali je bolje, da se le namakam v morju? user posted image sem pa noseča 20 tednov. 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje v nosečnosti
18.7.2009 8:59:48   
dvojčica 83
Pozdravljena!!!

Če imaš rada plavanje, da uživaš v njem, plavaj čim večkrat in verjemi, če ti bo kaj škodovalo, ti bo plvanje škodovalo nazadnje. Priporočajo plavanje čim dlje v nosečnosti, saj pravijo, da olajša porod.
Jaz sem tudi bila noseča 16 tednov, ko sem bila na morju. S fantom imava potovalni gliser in ni bilo nobenih težav. Mi je pa ginekologinja rekla, da lahko ženska počne vse do šibke bolečine, ko se le- ta pojavi, takoj počivaj.
Tako da, če dobro poznaš svoje telo in občutke, po njih se ravnaj. In uživaj na morju!!!! Čao, čao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2009 10:53:14   
Zala01
Jaz sem ravno danes ponoči z morja in sem se v teh 14. dneh res naplavala, mi je ful pasalo, sem pa v 15. tednu. Je pa že predhodnica vse napisala, se strinjam z njo. Pa uživaj!user posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu dvojčica 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2009 13:08:19   
Čebel@
jaz sem 2 tedna pred porodom šla v atlantis se kopat,pa mi je full pasalo.....uživaj in lepo nosečnost še naprej

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2009 13:14:45   
Jada82
Ja, mislim, da ni nobenega problema .. baje naj bi delal isto kot prej, samo pretiravati ne v nobeni stvari. Če imaš rada plavanje, plavaj. Jaz sem v 9. tednu in sem plavala že v morju, jezeru ... super je! Samo sproti preoblačim kopalke!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2009 19:28:42   
Ajda A
Nič nima biti narobe. Meni je G sama predlagala naj sedaj ful plavam. Sem pa v 19 tednu.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.7.2009 0:37:06   
pegi1
seveda ni nic narobe in je zelo zazeljeno, sploh proti koncu nosecnosti, ko si ze sam sebi v napoto in ti v vodi fuul pase... se sprostis in pocutis veliko lazje:-). sama sem v prvi nosecnosti plavala se par urc pred porodomuser posted image

(odgovor članu Ajda A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2009 18:37:00   
Bananček
Plavanje je super ja! Se pa tudi jaz vedno preoblečem v suhe kopalke.

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?