Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 14:34:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je mišljeno na Plavalni zvezi na Celovški? Pobrskaj po kakšnem imeniku al pa na informacije pokliči za telefonsko. Filip je imel za plavanjeod 7-9 meseca hlačke s številko 86. Zato je fajn, da ta mali hlačke probaš na licu mesta.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 14:50:11
|
|
|
|
tiktak
|
Glede hlačk: Kje se jih kupi ne vem, naša 5,5-mesečnica ima št 74; je pa velika ene 70 cm in ima tam nekje 7.5 oz 8 kg. Hlačke morajo dobro tesniti pri nogicah (če so predolge se jih lahko zaviha), v pasu so pa naši preširoke, ampak imajo pas in se jih da zategniti. Dobro morajo pokriti ledveni predel- to je rekel inštruktor, ko smo imeli pomerjanje. Drugače pa sva tudi midve zamudile prvo plavanje, ker je bila prehlajena, pa zobki so rastel, pa vročino je imela. Zdej se ji je pa herpes naredil, pa spet ne vem kako bo. Imamo pa tudi v pon. plavanje, ob 11 h.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 14:53:18
|
|
|
|
Magi*
|
o tiktak, potem se pa vidimo v ponedeljek? saj razmišljam, da bi šli prvič s plavalnimi plenicami (so mi povedali, da je to tudi alternativa) in potem kar tam vaditelje malo povprašam.
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 14:59:05
|
|
|
|
tiktak
|
Ja, upam, da se vidimo. Ti kar pridi s pleničkami, ni kej, da se ne bi kake hlačke najdle,ne. . Drugače pa jih prodajajo tudi prek interneta, na njihovi strani.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 15:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Magi, zdaj sem se spomnila...na prvem srečanju...plavanju lahko še vedno kupiš hlačke. Samo vaditeljici reci, da bi jih rada kupila.... Tako je moja kolegica naredila, ko je prvič prišla na plavanje.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 15:29:11
|
|
|
|
Magi*
|
hvala punci! živelo čofotanje
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 21:37:02
|
|
|
|
pravljica
|
zdaj ne vem če je v MB enako...a se morajo te hlačke kupit ali jih je možno izposodit? tiste kopalke za dojenčke (dm pa emporium ipd) ne veljajo? kako je pa s plavalnimi obroči - si jih tam izposodiš ali jih je treba kupit?
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 7.10.2005 21:43:46
|
|
|
|
Magi*
|
pravljica, meni so po telefonu tako na hitro rekli, da lahko tudi plavalne pleničke. obroče si pa (vsaj v LJ) lahko izposodiš kar pri njih.
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 8.10.2005 13:44:13
|
|
|
|
tiktak
|
Hlačke so pred časom izposojali, pa so potem otroci dobili glivice, zato jih zdaj ne več. So pa boljše hlačke zato, ker se dojenčki v teh hlačkah (neopren) ne ohlajajo, tisti v pleničkah pa se. So v Lj delali raziskavo- merili temperaturo dojenčkom. Plavalne obroče pa tam dobiš, ja. Vsaj v Lj je tako.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet 8.10.2005 13:50:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo šli na dva tečaja v kopalkah iz Emporiumathera, pa se bilo čisto v redu. Tudi za vse bazene druge smo jih vedno uporabljali. Ne vem, se mi zdijo tiste iz neoprena čisto samo zato, da jih prodajo. Kao ščitijo ledvica, ja ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?