Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2007 13:35:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov-kako se organizirat? 1.4.2007 15:14:28
|
|
|
|
Maxica
|
Jaz imam tudi kopalni plašček. Stuširat se greva vedno že tam, samo z vodo, doma ga pa potem še namilim, pa okopam. Sicer se še dojiva, mu pa vedno vzamem še flaško čaja s sabo.
|
|
RE: plavanje dojenčkov-kako se organizirat? 2.4.2007 7:03:49
|
|
|
|
Nixxon
|
Koliko stanejo tejle plavalni tečaji?
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov-kako se organizirat? 2.4.2007 7:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
tečaji so mal čez 20 jurjov bivših za 10x no ko smo hodili s tako majhno dojenčici smo se organizirali tako, da sva ponavadi šla oba. en je rihtal sebe - tisti ki je bil v vodi, drugi tamalo. jaz sem imela vedno uno nepremočljivo podlogo za enkratno uporabo s sabo ker je dost lulala če je bla naga. pa kak čaj ja za potem, lačna pa ni bla nikoli tam. po plavanju jo je drugio vzel in zavil v brisačo, odnesel v garderobo in zrihtal, kopal smo se pol šeenkrat doma. v tisti gužvi js nimam vesela. zdej ko hodmo pa z mal večjo - 10 m recimo, pa ne hodiva oba je pa organizacija še bolj pomembna. obvezno s sabo vzamem čaj da tamala leži pri miru tačas ko se jaz urihtam po kopanju. drugače kam odpuza :) oz izmenično oblačim sebe in njo, ker ni da bi najprej njo nazaj oblekla ker se skuha tam not v vročini. tko da v bistvu najoprej sebe do konca oblečem pol pa njo. tuširava se vsčaih tam včasih pa doma ker pozabim vzet milo :) iso pa nesem s sabo brisačo not do bazena da jo zavijem vanjo ko gre iz vode.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?