Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plavanje dojenčkov v Kranju 20.9.2009 8:38:37
|
|
|
|
Katy78
|
Ni nobena hodila oz. ne bo nobena hodila?
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov v Kranju 20.9.2009 21:08:24
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem hodila, ampak mali je bil takrat star ok. 2 leti. Program je isti kot na DIF-u, s Fredovimi obroči (tja sva hodila, ko je bil dojenček), vaditeljici sta bili dve punci in meni sta bili všeč. Skratka, jaz ti priporočam, midva z malim sva zelo uživala. Lp, živa
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov v Kranju 21.9.2009 7:19:47
|
|
|
|
Katy78
|
Hvala za info, živa.
|
|
|
|
RE: plavanje dojenčkov v Kranju 22.9.2009 12:58:15
|
|
|
|
*Kajti*
|
Jaz sem pa tole zasledila na internetu...če katero zanima:) Vodne igrarije za dojenčke in malčke! Plavanje za dojenčke, Škofja Loka V kolikor se Vam je v začetku poletja, družinica povečala za novega člana, Vas polžek OMI vabi v prenovljeni Starološki bazen, kjer se boste skupaj z dojenčkom seznanjali z vodo in vsemi možnimi dejavnostmi in vragolijami v njej. Delfinčka še ne bomo plavali, bo pa zato veliko bolj čofotajoče, mokro, igrivo in veselo. O blagodejnem vplivu vode na dojenčka in pozitivnimi učinki pri pravočasnem seznanjanju z dejavnostmi v njej, je bilo že mnogo napisanega, zato le... res bo luštno. Več o igrarijah, pa si lahko preberete na www.oma.si - O OMI - Vodne igrarije. Čofotanja bodo potekala ob SREDAH, od 11 do 12 ure, v bazenu (Center slepih in slabovidnih) v Stari Loki, z pričetkom 30.09.2009. Število udeležencev je na žalost omejeno, zato priporočamo čim prejšnje prijave...na plavanje@oma.si, za vsa dodatna vprašanja pa smo dosegljivi na 041 617 958. ___________________________________
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?