|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavanje dojenčkov - prosim za nasvet
7.10.2005 14:30:35   
Magi*
pozdravljene mamice.

saj vem, da ste o tem že govorile in obstaja tudi spletna stran (ki je BTW zelo nepregledna), ampak jaz rabim vašo pomoč hitro. prosim lepo;)

v ponedeljek greva z Zarjo prvič plavati (LJ-fakulteta za šport). ker sva zamudnici, nisem uspela poskusiti hlačk zanjo in tudi se jih tam (bojda) ne da več kupit. lahko pa se jih dobi nekje na Celovški v LJ. a mi lahko katera pomaga: kje se jih lahko kupi, katero številko bi naj 9. mesečni dojenček (9,6 kg; 74cm) nosil ter kaj še potrebujem.

pa prosim ne me grajat, da sem pozna. danes sem oddala prijavo za dr (se kar pohvalimuser posted image ) in verjemite mi, da mi je plavanje ušlo iz glave.

hvala za odgovore. Magi*

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavanje dojenčkov - prosim za nasvet
7.10.2005 14:34:17   
Anonimen
Mogoče je mišljeno na Plavalni zvezi na Celovški? Pobrskaj po kakšnem imeniku al pa na informacije pokliči za telefonsko.

Filip je imel za plavanjeod 7-9 meseca hlačke s številko 86. Zato je fajn, da ta mali hlačke probaš na licu mesta.

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 14:50:11   
tiktak
Glede hlačk: Kje se jih kupi ne vem, naša 5,5-mesečnica ima št 74; je pa velika ene 70 cm in ima tam nekje 7.5 oz 8 kg. Hlačke morajo dobro tesniti pri nogicah (če so predolge se jih lahko zaviha), v pasu so pa naši preširoke, ampak imajo pas in se jih da zategniti. Dobro morajo pokriti ledveni predel- to je rekel inštruktor, ko smo imeli pomerjanje.

Drugače pa sva tudi midve zamudile prvo plavanje, ker je bila prehlajena, pa zobki so rastel, pa vročino je imela. Zdej se ji je pa herpes naredil, pa spet ne vem kako bo. Imamo pa tudi v pon. plavanje, ob 11 h.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 14:53:18   
Magi*
o tiktak, potem se pa vidimo v ponedeljek? saj razmišljam, da bi šli prvič s plavalnimi plenicami (so mi povedali, da je to tudi alternativa) in potem kar tam vaditelje malo povprašam.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu tiktak)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 14:59:05   
tiktak
Ja, upam, da se vidimo. Ti kar pridi s pleničkami, ni kej, da se ne bi kake hlačke najdle,ne.user posted image . Drugače pa jih prodajajo tudi prek interneta, na njihovi strani.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 15:01:11   
Anonimen
Magi, zdaj sem se spomnila...na prvem srečanju...plavanju lahko še vedno kupiš hlačke. Samo vaditeljici reci, da bi jih rada kupila.... Tako je moja kolegica naredila, ko je prvič prišla na plavanje.

(odgovor članu tiktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 15:29:11   
Magi*
hvala punci! živelo čofotanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2005 21:37:02   
pravljica
zdaj ne vem če je v MB enako...a se morajo te hlačke kupit ali jih je možno izposodit? tiste kopalke za dojenčke (dm pa emporium ipd) ne veljajo? kako je pa s plavalnimi obroči - si jih tam izposodiš ali jih je treba kupit?

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2005 21:43:46   
Magi*
pravljica, meni so po telefonu tako na hitro rekli, da lahko tudi plavalne pleničke. obroče si pa (vsaj v LJ) lahko izposodiš kar pri njih.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.10.2005 13:44:13   
tiktak
Hlačke so pred časom izposojali, pa so potem otroci dobili glivice, zato jih zdaj ne več. So pa boljše hlačke zato, ker se dojenčki v teh hlačkah (neopren) ne ohlajajo, tisti v pleničkah pa se. So v Lj delali raziskavo- merili temperaturo dojenčkom. Plavalne obroče pa tam dobiš, ja. Vsaj v Lj je tako.

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.10.2005 13:50:20   
Anonimen
Mi smo šli na dva tečaja v kopalkah iz Emporiumathera, pa se bilo čisto v redu. Tudi za vse bazene druge smo jih vedno uporabljali. Ne vem, se mi zdijo tiste iz neoprena čisto samo zato, da jih prodajo. Kao ščitijo ledvica, ja ...

(odgovor članu tiktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2005 23:15:08   
pravljica
ok, splišni, to sem hotla čut...v glavnem, ste jih imeli iz emporiuma in je blo ok...ok pol :)

yeah, thats me ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?