|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plavalni tečaj
23.7.2007 10:52:55   
piščanc
naša princeska je šla pa danes prvič na plavalni tečaj. je bila kar nervozna, ampak prvi vtis (vsaj moj) je bil zelo pozitiven. bomo videli kaj bo z njo popoldan. upam da ji bo všeč. voda ji je všeč, samo rada ima trdna tla pod nogami in ni najbolj pogumna. najprej mora premagati socialni stik, potem pa še vodo. bo kar pestro.

pa tudi jaz že cel dan gruntam, kako se ima user posted image

iz malega zraste veliko
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plavalni tečaj
23.7.2007 11:00:19   
Primoza
Če ste jo dali v plavalni tečaj na Kamniški bazen lahko povem, da imamo s tem 14 dnevnim plavalnim tečajem zelo dobre izkušnje. Letos je nesrečen splet okoliščin povzročil, da ni mogla iti, vendar pa bo šla spet naslednje leto.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2007 11:46:59   
Erdbeere
ja, moja je bila tudi prejšnji termin na tem tečaju in je bila vsa navdušena.....je pa po mojem priblizne iste sorte kot tvoja piščanc...boš vidla da ji bo všeč, ker res znajo z otroci user posted image user posted image

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.7.2007 13:47:01   
piščanc
ne, nismo je dali v Kamnik, ker je samo do 12 ure.
sem jo vpisala na kodeljevo, so se mi zdeli zelo strokovni, pa še kosilo ima in jo lahko pridem iskat po 15 uri.

upam, da ji bo res všeč, ker drugače bo kar težkih 14 dni. kar veliko konfliktov bo morala pregurati, da se bo počutila dobro. nikogar ne pozna, pa še plavanja se boji. ampak prvi vtis vaditeljev je bil res pozitiven, zdaj me pa firbec matrauser posted image .

jutri javim kako je šlouser posted image

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2007 17:20:39   
piščanc
po prvem dnevu je mala izredno zadovoljna. predvsem me je presenetila njena odraslost in neodvisnost.

jaz vsa navdušena hitim spraševat kako je bilo...pa vprašam če je bilo kaj fantov - tako da bi se malo razgovorila. in mi odvrne - a si jih kaj videla v telovadnici? (seveda jih je bilo veliko user posted image )

sem se bala, da ne bo hotela hoditi, ker res nikogar ne pozna, ampak se je dobro ujela.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?