Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 13:33:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Navadnega, pri nas je imela tak čas samo rokavčke
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 14:11:53
|
|
|
|
POLAND
|
Mi smo nabavli obroč in rokavčke pa obroč sploh ni prišel v poštev,itak si z njim v vodi pa še hitrej se tako nauči plavat
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 14:52:38
|
|
|
|
Nika v službi
|
Mi uporabljamo rokavčke od 2. leta starosti...
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 16:58:53
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo bili ravno zdaj v Termah, sicer smo imeli s sabo oranžen fredov obroč, vendar smo našemu 1,5 letniku dali najprej kar rokavčke. Takoj je pogruntal sistem in plaval po bazenu kot velik. Tako da, jaz sem absolutno za rokavčke.
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 20:30:59
|
|
|
|
tana-2
|
Po moje je najboljši Fredov obroč. Otroka nauči pravilnega gibanja in položaja telesa, obroč počasi spuščaš in vola, otrok splava (no, ne pri dveh letih...) .
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 20:58:43
|
|
|
|
skokica01
|
Sem nabavila kar vse: rokavčke, navaden plavalni obroč in plavalni obroč v katerem otrok varno sedi. Pa bomo videli....
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 10.6.2008 22:24:46
|
|
|
|
Naja30
|
Moja 18m bo imela kar rokavčke.
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 11.6.2008 0:55:04
|
|
|
|
gaya24
|
Najboljše je fredov obroč
|
|
|
|
RE: plavalni obroč za skoraj 2.letnika 11.6.2008 8:32:56
|
|
|
|
sabina9
|
Ojla! Mi smo lani imeli Fredov obroč(pri 1 letu)pa je notri tulil kot . Letos pa bomo imeli tudi mi kar rokavčke, vendar pa sem gledala, da so samo od 3 leta dalje . Kje pa ste jih ve dobile? pa-pa
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?