katjandraž
|
Dejte pliz kakšne ideje, naša žabica ima čez 14 dni 1. RD, stanovanje imamo majhno, tako da ne gre, pa bi bila res vesela kakšne ideje . Starejši je praznoval svoj 4. RD v GIBu v Šiški pa je bilo zelo ok, samo ne vem, če bi za malčico tudi šlo. Povabljeni bodo pa tako otroci Andraževe, kakor tudi Anine starosti (1-5 let). Sem zakomplicirala, kaj? Ja, pa še rahlo bolj komplicirano je to, da bi moralo biti organizacijsko čim lažje izpeljati, ker je mož nadaljnih 6 mesecev službeno odsoten. Enkrat smo bili na praznovanju 1. RD enega prijateljčka tudi v Športsiti v BTCju, moram tja malo poklicat, če imate pa samo 1 letnike povabljene, mi je pa všeč ideje ene forumovke-Kolosej. Vsakemu naročiš kos tortice in sok, malčki pa se zabavajo na tistih blazinah (in okrog, seveda ). Baje je med tednom popoldne prazno, da se niti ni treba naročat ali kaj podobnega. Če pa ima malček RD v toplejšem času, je super brunarica v Bizoviku, smo bili tam septembra, ko je prijateljeva malčica praznovala 1. RD in je bilo zelo lušno. Plačaš najem prostora, uporabljaš njihova igrala ... Fino! Matr sem dala idej, sploh ne vem, kaj še jaz vas sprašujem . Hec, če veste še za kaj, prosim, napišite. Čao!
|