|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   platfus
23.8.2007 13:42:42   
dana
Smo zadnjič opazovali odtis stopala našega 2,5 letnik in mi je svak rekel, da ima platfus.

Že od rojstva naprej nosi samo cicibanove copatke, čeveljčki so v glavnem tudi od cicibana. Kako se ta zadeva sploh izboljša oz. kdaj?? Kako lahko sami izboljšamo situacijo?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: platfus
23.8.2007 13:45:07   
April
Najprej naj vprašaj pediatra, ne pa svaka.user posted image

Drgač je pa moj bratranec imel platfus in se spomnem, da je za vajo moral hoditi po prstih. Za otrokova stopala pa je itak najbolj, da hodi bos.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2007 14:00:30   
mily
Lok na stopalih se začne oblikovati šele po tretjem letu. Otrok naj hodi čimveč bos, tudi zunaj, po kamenčkih...

Če je res platfus se lahko omili z določenimi vajami, kot so hoja po prstih, peti, po stranskem robu noge...

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2007 14:03:10   
piščanc
lahko ima tudi samo bolj mehke kosti, členke itd. platfus pomeni, da ima popolnoma raven podplat, brez loka, če ima nogo na tleh in tudi ko jo dvigne.

če ima lok viden, ko npr. dvigne nogo, potem se nimate kaj za bati. samo otrok, ki odrašča

iz malega zraste veliko

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2007 18:58:50   
bt08
Drugače se pa dobijo vložki za v čevljek ki legulira nogico,tko da je peta v čevlju in na teh vložkih,potiska nogico ven.
Ima pa moj sonček isti problem,ko bom šla prvič k pediatru prašam,če ne grem po te vložke,ker če se sedaj to ne popravi,bojo zelo bolele noge,imam jaz čist ravno nogo in vem kako to zgleda,ne kej preveč dobro.

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2007 7:32:02   
dana
Pediater do sedaj ni še nikoli nič rekel. Je pa tako, da ko nogo dvigne je viden lok, tak da upam, da se bo popravilo, drugače bomo pač morali delati vaje. Je pa veliko bos, sploh noter, zunaj pa malo manj, ker ga vse bodeuser posted image .

(odgovor članu bt08)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2007 8:43:22   
mojsoncek
Na sistematskem pri treh letih gledajo stopala, mora pa imeti lok, ko stoji (pediatri imajo prucko s stekleno povrsino in potem od spodaj pogledajo).
Naj bo cimvec bos, predvsem zunaj na kamenckih (notri in na ravnih povrsinah ni taksnega efekta), da stopalne misice cimbolj delajo.
Ce bo kaj "narobe", boste pa ze na pregledu dobili kaksna navodila in boste morali delati vaje za stopala, da se bo popravilo.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.8.2007 10:00:49   
honey
Dana, ker praviš, da ga zunaj vse bode, ga poskusi zamotit s kakšno stvarjo, da bo pozabil na to. Naš je bil celo poletje bos (zunaj in notri), doma, na morju, povsod. Naenkrat se gospod spomni, da ga na kamenčkih bode, da on ne bo hodil več bos. Ampak če ga pa zamotiš s kakšno stvarjo, potem pa ni problema, pa dirka kot nor user posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.8.2007 11:48:12   
živa
Ortopedi poleg bosih nog svetujejo čevlje z ravnim podplatom, da se krepijo mišice stopala (cicibanke imajo pa, kolikor vem, večinoma ali celo vse ortopedski podplat).

Preberi si tole:

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php?id=27 

Še več člankov pa tule:

http://www.orthops.si/clanki-moj_malcek.php

Lp,

živa

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......