Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plastične mizice z dodatki 4.12.2007 11:51:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Kvaliteta se najbrž ne more primerjati z lesenimi mizicami, a ne? Ampak te so mi občutno predrage. Leseno mizico s stolčki se da dobit za zelo spodobno ceno. Poglej malo po internetu: Ikea, Muller (avstrijski oz. nemški), Toysrus,... V Mullerjevem katalogu ravno gledam en set: mizica (55x55x42,5 cm) in dva stolčka z naslonom (27x27x48,5 cm) za 20€. Roza ali modro, noge so narejene kot radirka na svinčniku Tudi Mercator je imel pred kratkim v katalogu komplet mizica + 2 stolčka, ampak ne vem, če še velja.
|
|
|
|
RE: plastične mizice z dodatki 4.12.2007 12:24:11
|
|
|
|
binica
|
Lana je za rojstni dan dobila ta drugo varjanto in sem kar zadovoljna, le stolu morda le manjka naslonjalo. Sicer se mi pa zdi kar kvaliteten komplet in ga ful uporabljamo doma. LP, Binica
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?