|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plakat
30.3.2009 13:59:12   
sanja nk.
danes me je mlajši sin  razveseliluser posted image , ko je prišel domov z pisnim obvestilom, user posted image user posted image , ki me je po eni strani nasmejal po drugi pa malo dvignu prag user posted image , pisalo je , da mora do jutri na rediti plakat na temo ....."****"....bemti mulc , ko mi je razložil kaj je spet naredu, mi je bilo pa res malo smešen...ravno ko je prfoksa vstopila v razred ...je rekel "****"..razložil mi ni v kakem kontekstu..je povedal nejgov besedni zaklad.....samo pisalo je, da mora narediti plakat .....najprej mora poiskati 10 sopomenov "pizde", pa narediti plakat o spolni vzgoji ..tega organa....
in jutri ga bo predstavil....med razredno uro.....
zdaj pa nima ideje kaj naj naredi user posted image , pa tudi jaz nimam ravno kakšne posebne...
pa malo za ideje sprašujem....da mu malo svetujem....ker ga je itak sram z mano to delat user posted image user posted image
biti mora samo lepo , nič vulgarnega.....
sej mi je ta naloga kar malo všeč, ker je vsaj ne bo več izgovarjal...upamuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plakat
30.3.2009 14:00:52   
Petr_a
najdi.si in naj išče
Seveda ne pizde,ampa vagine ali nožnice

In ne vem zakaj bi s tabo delal?
naj sam,ne potrebuje tvoje pomoči

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 14:09:05   
Vijoličarka
Če zna reči ***, zna najbrž tudi uporabljati računalnik. Poleg lepega izražanja je tudi pametno vedeti, da računalnik ni samo za igrice. Sicer ne vem, kje bo staknil 10 drugačnih izrazov, ki morajo biti 'lepi', ampak tu se mogoče lahko izmaže s tem, 'kako se reče po latinsko', pa mogoče kako se reče v angleščini. Potem se pa skoncentrira na ženski rodilni organ in na to, kako pride ven dojenček, predvsem pa to, da imajo ljudje že od nekdaj probleme z dejstvom, kako prihajajo na svet. Zdi se jim ali sramotno ali nerodno, morda seksi ali perverzno, dražljivo - skratka vse, samo naravno ne.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.3.2009 14:14:38   
TomTaylor
Hja, če bo delal plakat pri biologiji, potem ni nobenega problema..Delat plakat pri slovenščini iz teh besed...user posted image user posted image user posted image user posted image u madona...to bo smeha!!

Najde naj: sopomenke, nato izpeljanke, opiše naj "biološki" pomen teh besed. Potem naj besedi še sklanja. Navede naj gradiva kjer se te besede največkrat uporabljajo (Playboy, Playgirl,...) na plakat naj nalepi naslovnice... in za konec naj najde še primerno leposlovno oz. književno delo na temo teh besed (priporočam Prešernove verze iz knjige: **** je Kranjcem v kratek čas - dobiš v knjižnici ali drugo primerno knjižno erotično/vulgarno gradivo)...O madona, tko mu bo nerodno, da bo od zdaj naprej govoril samo še "presneta reč!" user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2009 14:18:13   
Lunca1
user posted image user posted image user posted image

1:0 za razredničarko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2009 14:22:52   
sanja nk.
Vijoličarka user posted image dober odgovor, bo poiskal sopomene v tujih jezikih ja .....
ne sej ni problem v tem kje najti material za pisat,ker obvlada računalnikeuser posted image problem je kako sploh sestaviti pa kaj gor napisati...na plakat....

(odgovor članu Vijoličarka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2009 14:24:04   
sanja nk.
Tom Taylor ...že zdej mu je neroden heheeh...mi je rekel da bo juter kr bolan user posted image ...ker ne gre pred tablo, pa pred sošolke to razlagat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
30.3.2009 14:24:41   
Petr_a
sanja za to naj sam skrbi
Tvoj sin je v šoli in ne ti
On je zabredel v to,naj se tudi sam izvleče

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.3.2009 14:26:43   
sanja nk.
dober petra...ne morem mu reči , da naj se kar sam znajde....jaz sem, vedno pomagala ....če je bilo potrebno, ker če me res ne bi rabil me to ne bi vprašal ....user posted image

(odgovor članu Petr_a)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.3.2009 14:28:30   
Anonimen
Ahahahaha kaj sem se nasmejala user posted image  

Zakaj pa ne naredita skupaj? Mal moralca more met no user posted image  Lahko mu razložiš, da vsi otroci (razen CR) pridejo s p**** oz. vagine oz. vulve itd.

Idej je polno, si bo pa to "prezentacijo" pred razredom gotov zapomnil user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10
30.3.2009 14:31:14   
Lunca1
koliko pa je star?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.3.2009 14:32:20   
sanja nk.
12 user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.3.2009 14:38:37   
Lunca1
idealna leta za tako nalogouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
30.3.2009 14:42:26   
blaža
Ej, sem se prav nasmejala. Dobra naloga- kazen.user posted image

Lahko kaj na temo porod. Mogoče kaka slikica iz kake knjigice o nosečnosti in porodu. jaz sem eno tako brala, ki je blo lepo narisano, ne fotografija kako dojenček iz**** prihajauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
30.3.2009 18:45:30   
pikapolona2
ej...super vzgojna kazen...mislim da so ti punce že dosti idej natrosile.....
se mi zdi pa fino da ti je priznal in povedal za kazen....pa če mu boš malo pomagala tudi ni nič narobe.....lahko še malo spolne vzgoje gredoč obdelata...haha

sam nasmejala sam se pa jst tudi.user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 15
30.3.2009 18:47:53   
Anonimen
user posted image user posted image  dobra naloga

Neposredna povezava do sporočila: 16
30.3.2009 18:53:57   
sanja nk.
plakat že narejenuser posted image , je pa res bilo par ur dela, sem mu svetovala...kar ste napisala, pa še sama sem imela nekaj idej, je bil tako nebogljen ....user posted image ..tako da sem mu res morala svetovati...
napisala sva 10 sopomenov....tuji jeziki...pa nekaj našihuser posted image nevulgarnih
pa slikca je gor, prerezuser posted image , pa zakaj se uporabljauser posted image , pa napisal je še o rojstvu otrok.
najtežje pa prihaja jutri user posted image , je že zdaj rdeč user posted image ....,pa rad bi zbolev do jutrauser posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.3.2009 19:00:09   
TomTaylor
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

....,pa rad bi zbolev do jutrauser posted image

revež user posted image user posted image user posted image

Ampak resno, zdaj pa en nasvet za tvojga sina, jz sem se v srednji šoli  takole odvadila govoriti pi.z.da ---> PI...premor...SMO! (s tem, da je bil prvi del za oktavo višji od drugega)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 18
30.3.2009 19:06:11   
sanja nk.
Tom Taylor user posted image user posted image dobra ideja..., glede na to kaj se je danes zgodilo, mislim da tut "pismo" ne bo več prišlo v poštev....user posted image user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 19
31.3.2009 9:57:18   
lelaval
1:0 za razredničarko user posted image

se podpišem.
dobro ga je našla user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
31.3.2009 11:11:12   
m@j@
ampak zdaj pa držmo pesti zanjuser posted image , pa poročaj kako je šlo.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.3.2009 11:22:20   
Anonimen
zdaj sem se pa nasmejala, dobra ta user posted image . Poročaj, kako je preživel.

Neposredna povezava do sporočila: 22
31.3.2009 12:31:04   
matejchy
in kak je šlo danes, al je zbolel?

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.4.2009 0:17:18   
sanja nk.
hello
danes sem pozna na rr user posted image
ja user posted image zjutraj ga je bila velika muka motiviratiuser posted image user posted image ......pa zbujati...
no ko pa je prišel iz šole, je najprej rekel da o tem ne bo govoruuser posted image user posted image
samo se je kmalu razgovoril.....na začetku so se smejali je rekel, da se je hotel v zemljo pogreznitiuser posted image , samo naj bi jih profesorica umirila, nato je imel debato, pa da ga kmalu ni bilo več nič sram....plakat pa je profesorica zadržala
pa rekel mi je še...da je rekla, da bo vsak ki bo kaj podobnega rekel imel enako nalogouser posted image .....
pa kaj naj rečejo...namesto kletvic...
škoda samo da ga nisem za spomin posnela, ko je vadil govoruser posted image user posted image
lp

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?