LadyMa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM Hej, ja razumem kako tezko je to cakanje a ne? Jaz sem imela 1 krvavitev v 22 ted, potem sem lezala 9 dni v bolnici, sla domov in cez 3 dni spet krvavitve, ki pa se zdaj na ene 3 dni ponavljajo- in so tako neprijetne ko se zgodijo, polne strahu -sem pa komaj v 26 ted, kar je se cisto prekmalu in upam, da zdrzimo se. Previo naceloma pred 28 ne diagnosticirajo, ampak meni so rekli, da je postelica ze toliko cez mv, da se sigurno ne bo dvignilia tako da cr imam ze kar zagotovljen. Mene je samo strah da bo prekmalu. Zdaj sem se hospitalizirana in imam tudi strogo lezanje, ne vemce me vmes se sploh kaj ven spustijo. V katerm tednu si pa ti? Upam, da se ti zadeve lepo odvijejo, bom drzala pesti. To glede strahu te popolnoma razumem, saj grem na wc s takim strahom in potem gledam toaletni papir, če je čist. Jaz sem začela krvavet v 30 T. Bila pa sem notri 2 tedna, vendar sem stalno v kontaktu po telefonu z mojim G in če je kaj narobe, me takoj sprejme. Moram ga prav pohvalit, ker mi daje takšno uteho in me opogumlja. Je pa bila z mano hospitalizirana tudi ena punca, ki je imela previo totalis ( hosp. je bila zaradi nečesa drugega ) kot ti, vendar ni nič krvavela in je ni ovirala. Zgleda, da je vse odvisno od posameznikovega telesa. Tudi ona ima zagotovljen CR in je rekla, da je prav vesela, ker se ji ne bo potrebno mučit. Jaz pravim vsak dan, ko ostane v našem trebuščku sem hvaležna in vesela. Z mojim sem se zmenila, da bova počakala vsaj do začetka septembra. Boš videla, tudi vidva bosta zdržala do konca in bo vse vredu.
|