|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   placenta previa
14.8.2012 7:41:18   
ZalaTM
Pozdravljene dekleta,

Mene pa zanima ce je katera imela placento previo-total-ne mislim tisto,ko se vam je kasneje se dvignila ampak take ki ste bile zal zaradi tega obsojene na cr in imele krvavitve.
Predvsem me zanima koliko ste krvavele, do kdaj - katerega tedna ste zdrzale in ali so bili otrocki ok? Zanima me tudi ali je tak cr pac ko se zgodi huda krvavitev ali ste se to lahko kako dogovorile in za to vnaprej vedele. Jaz sem cela prestrasena, krvavitve so se mi ze 3 x ponovile, trepetam vsak dan, da bi moj pikec se malo pocakal v trebuhu,saj je se prezgodaj. Je mogoce kateri uspelo priti nad 36 tednov?

Hvala za izkusnje

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: placenta previa
14.8.2012 11:58:48   
Jantar
Imam prijateljico,ki je imela isto težavo kot ti,...je bla kr dost v bolnici pa krvavela,pa skoz sam ležat nč migat skratka res težka nosečnost,....no rodila je zdravega fantak in sicer 3 tedne prej kot je mela rok in to po naravni poti čeprav se je že sprijaznila,da bo mela CR jo je usoda na koncu le tega rešila.user posted image
Danes ima mali 3 leta in je res en luškan navihanček user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2012 12:28:09   
ZalaTM
Ja, saj tudi sama sem ze 3 ted v bolnici s strogim lezanjem'ker se krvavitve ponavljajo, samo meni so rekli,da bo ziher cr. Zdaj res stejem dneve in je taka muka. Zato me malo zanima do katerega ted ste kaj punce zdrzale. Res tega ne privoscim prav nikomur.

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2012 14:23:42   
LadyMa

IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

Ja, saj tudi sama sem ze 3 ted v bolnici s strogim lezanjem'ker se krvavitve ponavljajo, samo meni so rekli,da bo ziher cr. Zdaj res stejem dneve in je taka muka. Zato me malo zanima do katerega ted ste kaj punce zdrzale. Res tega ne privoscim prav nikomur.

Oj,
jaz sem bila zdaj 2 tedna v bolnišnici, kjer sem zaradi placente previe marginalis imela tudi strogo ležanje. Edino kar sem lahko vstala je bilo le do wc-ja. Krvavitve so se mi pojavljale na nekaj dni, tko, da sem bila tudi jaz že isto na koncu z živci. Potem pa se je zadeva umirila. Sedaj hodim vsak teden le na kontrole k svojemu G, vendar imam e vedno le strogo ležanje in kar je vstajanja le do wc-ja.
V katerem tednu pa si ti? Kar se tiče pa CR, naj te ne bo strah, ker ni takšen bav bav, kvečjem so bile moje kolegice še bolj zadovoljne, da so imele CR kot pa vaginalni porod. Meni so tudi na začetku rekli, da bom imela CR ( to je bil zame šok ), ampak sem kmalu prišla k sebi.
Res daj le ležat in ne hodit nič naokoli in bo vse vredu.user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2012 15:05:00   
ZalaTM
Hej, ja razumem kako tezko je to cakanje a ne? Jaz sem imela 1 krvavitev v 22 ted, potem sem lezala 9 dni v bolnici, sla domov in cez 3 dni spet krvavitve, ki pa se zdaj na ene 3 dni ponavljajo- in so tako neprijetne ko se zgodijo, polne strahu -sem pa komaj v 26 ted, kar je se cisto prekmalu in upam, da zdrzimo se. Previo naceloma pred 28 ne diagnosticirajo, ampak meni so rekli, da je postelica ze toliko cez mv, da se sigurno ne bo dvignilia tako da cr imam ze kar zagotovljen. Mene je samo strah da bo prekmalu. Zdaj sem se hospitalizirana in imam tudi strogo lezanje, ne vemce me vmes se sploh kaj ven spustijo.
V katerm tednu si pa ti? Upam, da se ti zadeve lepo odvijejo, bom drzala pesti.

(odgovor članu LadyMa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.8.2012 9:56:54   
LadyMa

IZVIRNO SPOROČILO: ZalaTM

Hej, ja razumem kako tezko je to cakanje a ne? Jaz sem imela 1 krvavitev v 22 ted, potem sem lezala 9 dni v bolnici, sla domov in cez 3 dni spet krvavitve, ki pa se zdaj na ene 3 dni ponavljajo- in so tako neprijetne ko se zgodijo, polne strahu -sem pa komaj v 26 ted, kar je se cisto prekmalu in upam, da zdrzimo se. Previo naceloma pred 28 ne diagnosticirajo, ampak meni so rekli, da je postelica ze toliko cez mv, da se sigurno ne bo dvignilia tako da cr imam ze kar zagotovljen. Mene je samo strah da bo prekmalu. Zdaj sem se hospitalizirana in imam tudi strogo lezanje, ne vemce me vmes se sploh kaj ven spustijo.
V katerm tednu si pa ti? Upam, da se ti zadeve lepo odvijejo, bom drzala pesti.

To glede strahu te popolnoma razumem, saj grem na wc s takim strahom in potem gledam toaletni papir, če je čist. Jaz sem začela krvavet v 30 T. Bila pa sem notri 2 tedna, vendar sem stalno v kontaktu po telefonu z mojim G in če je kaj narobe, me takoj sprejme. Moram ga prav pohvalit, ker mi daje takšno uteho in me opogumlja. Je pa bila z mano hospitalizirana tudi ena punca, ki je imela previo totalis ( hosp. je bila zaradi nečesa drugega ) kot ti, vendar ni nič krvavela in je ni ovirala. Zgleda, da je vse odvisno od posameznikovega telesa. Tudi ona ima zagotovljen CR in je rekla, da je prav vesela, ker se ji ne bo potrebno mučit. Jaz pravim vsak dan, ko ostane v našem trebuščku sem hvaležna in vesela. Z mojim user posted image sem se zmenila, da bova počakala vsaj do začetka septembra. user posted image
Boš videla, tudi vidva bosta zdržala do konca in bo vse vredu.user posted image

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?