|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plašč - sprememba barve
22.10.2008 9:09:17   
Jutra
Ali je kdaj že katera barvala plašč?
Imam par let star plašč, pa sem se naveličala rdeče barve. Pobarvala bi ga v modro, vendar ne bi reskirala, če se blago (volna) z barvanjem uniči.

Pa še to: če rdečo osnovo barvam z modro barvo, ali pride ven modra, ali pa bo to že kar črna oz. koderlajsastauser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plašč - sprememba barve
22.10.2008 9:24:31   
abi
Jaz sem podobno razmišljala, najprej sem ga hotela sama pobarvat, potem sem pa raje nesla v kem. čistilnico kjer te zadeve tudi barvajo. No, in vse bi bilo lepo in prav če ŠIVI na plašču ne bi ostali iste barve kot pred barvanjemuser posted image .Ponavadi so ti šivi v isti barvi kot sam plašč in še sintetični so, zato jih barva NE PREKRIJE user posted image .
Če so šivi bombažni potem ni problema. 

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.10.2008 9:31:37   
bskrle
Tudi jaz mislim,da nesi  v čistilnico in da sama ne eksperimentiraj.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.10.2008 9:54:17   
Volga
Ne, nikar se ne igraj sama, odnesi v čistilnico. Pa povprašaj, kako je s šivi, zdaj ko veš, da je možno tudi, da se ne pobarvajo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2008 10:53:28   
smigli
Oh super, tudi jaz imam bel plašč, ki sem se ga malo naveličala in že nekaj časa razmišljam o kakem barvanu. no in sedaj vem kam moram it.

bai

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2008 13:27:04   
Jutra
Smigli, a belega imaš? Potem pa lahko menjava, če bi ti bil rdeč všečuser posted image

(odgovor članu smigli)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2008 16:07:59   
Jutra
Sem šla v čistilnico, pa so mi rekli, da plašče, ki so iz volne ne barvajouser posted image  Nič ne bo.

Abi, kakšen je pa bil tvoj plašč, ki se je dal barvatiuser posted image  

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Katero ime?
mel79

Jakob (28%)

Jaka (25%)

Aljaž (33%)

Sebastjan (14%)

Število vseh glasov: 679

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!