TomTaylor
|
Stvar je sledeča: - s 1.9. smo obe vpisali v vrtec z vsemi vlogami in to, za mlajšo sem dala vlogo za oprostitev plačila - dobila odločbo, da se taveliki en razred zniža, tamlajša ima zastonj - s 13.9. sem za mlajšo dobila podaljšano porodniško, zato sem jo v skladu z dogovorom ravnateljice vrtca za 3 mesece "odjavila" - ne izpisala, ampak odjavila (še vedno je bila vpisana, vendar je njen vpis "miroval") - dobila sem novo odločbo, ker je pač prišlo do spremembe, tavečja je zato padla spet nazaj v 1 razred više. - s 15.11. sem oddala vlogo za znižanje plačila, v njej navedla obe hčerki + hkrati oddala novo vlogo za oprostitev plačila za mlajšo, katero pa mi je referentka vrnila, češ "da ni potrebna, ker sta na vlogi za znižano plačilo navedeni obe hčerki", seveda sem ji jaz zaupala in si mislila "saj ona najbolje ve" - z decembrom je po končani porodniški tamlajša spet šla v vrtec - danes dobim položnico za plačilo vrtca - za starejšo normalno kot do sedaj, za mlajšo pa POLNO ceno - 80% Zdej, brezpredmetno bi se bilo pregovarjat z referentko, da me je zahebala - pač njena beseda proti moji, dokaza nimam nobenega, da je sama izrecno rekla, da ne rabim oddajat vloge za oprostitev. Vložila bom pač novo vlogo za oprostitev, ampak položnica še vedno ostane za plačilo... Zdaj pa jaz vas vprašam: ali bi bilo možno stornirat to položnico? Dati "reklamacijo"? Ali plačat po obrokih...? Ali kaj?... Bemu sunac babam referentskim, človek jim zaupa, potem je pa oškodovan! Prav besna sem sama nase, da sem vzela tisto vlogo za oprostitev nazaj.. Aja, pa to, da sem v vlogi za znižano plačilo navedla OBE hčerki, mar mi ne bi MORALI upoštevati potem vsaj znižano plačilo za obe?!