|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilo uz slikice
12.9.2008 19:08:25   
naia
pozdravljene,

ko sem šla na prvi ginekološki pregled, sem po pregledu prosila ginekologinjo, če lahko dobim slikico, saj staršem še nisva povedala in sem hotela imeti uz slikico za povod. printnila mi jo je in rekla 2 eur user posted image , pa sem ji rekla, komu naj plačam, njej ali sestri, pravi kar meni?! in sem ji dala tisti kovanec za 2 eur tja na mizo k eni k****, v glavnem se mi je zdelo zelo neprimerno user posted image

pa me zanima, če ma katera podobne izkušnje, ali tudi vi plačujete za uz slikico, se mi je malo čudno to zdelo, da moraš plačati. ginekologinja ima koncesijo in ne hodim kot samoplačnica.

< Sporočilo je popravil naia -- 12.9.2008 19:22:24 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilo uz slikice
12.9.2008 19:10:02   
Lorencia
jaz nisem plačala in tudi omenila mi nikoli ni, da bi morala.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2008 19:19:08   
mala
Ne vem če ti lahko tako zaračuna, sploh brez računa neuser posted image  To je potem denar na roko...meni ni bilo treba nikoli plačati, pa sem dobila tudi po par slikic, ne vem pa kako je pri ginekologih s koncesijo, samo brez računa sigurno nebi smela vzet denarja..

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2008 19:19:47   
sunny24
Meni zmiri kar sama nardi slikico, pa nič še nisem plačala...

Verjetno ji je zmanjkalo drobiža za kavo...user posted image   Mal heca, ne mislim nič slabega!

Sam so res nekateri oderuški ej...isto kot na NS ko če prineseš svoj CD ti dodatno zaračunajo še 10 al 15 evrov da ti pač gor posnamejo...Že vejo kje se da lepo služit!

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2008 19:21:44   
zorica

Prvič slišim da bi moral kdo plačat za slikico uz- ja.Jaz bi zahtevala računuser posted image
Sama hodim k privat G pa mi vedno brez problema da slikico,...

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2008 19:21:56   
cursa
Ko boš šla naslednjič na pregled, ji reči, da si prejšnjič pozabila vzeti račun. Vpraš jo, če ga dobiš pri sestri ali pri njej. Malo se naredi neumno, ker ne sme vzeti denarja brez računa.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2008 19:27:55   
naia
ma ne bi se rada zamerila kej ginekologinji, že tko mi vsi pravijo, naj jo zamenjam, kolegica ima isto ginekologinjo pa je januarja rodila pa takoj k sm ji rekla, katero imam, je takoj rekla, naj jo zamenjam. pravijo pa, da te med nosečnostjo noče vzeti noben ginekolog.
ko sem bila prvič pri njej, sem ji rekla, da sem noseča, je šla po materinsko knjižico pa ves čas sopihala, joj kolk vas je nosečnic pa sestri, a nismo naročili nove materinske...user posted image

res je teško k veš, da maš tako ginekologinjo, a že tako in tako te vsak dan skrbi, če je vse ok s tvojim otročičkom, pol pa še taka nesramnost, ko prideš tja user posted image

(odgovor članu cursa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2008 19:41:40   
Lorencia
Vedeti moreš, da za vse kaj plačaš ti pripada račun in to vedno...četudi je 1,oo eur.

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2008 20:42:37   
*maja
Jaz sem jo mogla vedno plačati, samo se za to tudi dobila račun.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2008 21:09:20   
M_mojca
naia, če z dosedanjo ginekologinjo nisi zadovoljna, te MORA vzeti kateri koli drugi ginekolog/inja, kamor greš! Poveš da z delom dosedanje nisi zadovoljna, da je neprofesionalna, nesramna,....ipd., da si noseča in hočeš it drugam, saj je to tvoja pravica.
brez računa ti nima kaj zaračunavat! to je kršenje zakona, in kamot bi jo lahko prijavila!
jaz za nobeno slikco nisem rabila plačat, še z veseljem mi je na vsakem UZ nardila celo več kot eno! res sem vesela, da imam tako super ginekologinjo!

23.10.2008 je na svet pokukal najin pikec po imenu Nik

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2008 21:25:25   
vcugmas2
Mi smo tud dobili zastonj slikice. Nikoli se ni nihče pogovarjal o kakršnemkoli plačilu.
Zudi naslednjič zahtevaj sliko in obvezno račun. Kaj se pa grejo ti naši ginekologi, a so že kramarji postali?

(odgovor članu M_mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2008 21:32:04   
yania
Jaz nisem nikoli plačala, sem pa videla ko sem bila prvič user posted image , je pisalo v porodnišnici mislim da na vratih UZ, ne spomnim se točno,da je slikica 500 SIT in da s tem prispevaš za nakup, ne vem, verjetno inkubatorja, al kaj že...sej pravim ...nekaj se spomnim da je pisalo,,,samo moja G.je naša znanka in mi jih je vedno naprintala, tudi po dve..tako da jih imam s 1.nosečnosti gotovo ene 8....zdaj pa tudi že ene 4 (tudi z nuhalne..).,,,
Ja res čudno, če se že grejo tole s plačilom, bo morala user posted image plačati potem ne vem, v sprejemni, oz.ti naj sestra da kako potrdilo...hm...
Tista o drobižu za kavo je pa res lovska...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vcugmas2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2008 22:01:20   
noe
Jaz sem tud plačevala za slikce.
In pri prvem še celo materinsko knjigo.Zdaj pri drugi nosečnosti pa je bila zastonj, samo deli pa tiste , ki sploh niso več v uporabi. In ko sem hodla na ctg v porodnišnico, so me vsi zdravniki spraševali , a vi ste pa pri tej g., sam ona še ima te knjigeuser posted image  En mlad dr.  je ful isku kam more kej vpisat, mu je knjiga vzela več časa, kot jaz in ultrazvokuser posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.9.2008 11:05:48   
katra55
Meni ni bilo potrebno plačati slikice, G mi jo je sprintala sama od sebe.

Drugače sem pa na začetku nosečnosti zamenjala G pa ni bilo nobenega problema.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.9.2008 11:27:07   
Anonimen
Dejstvo je, da slikica UZja ne spada v zdravstveno zavarovanje, vendar bi ti morala G izstaviti račun, če ti je že računala.

(odgovor članu katra55)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
13.9.2008 12:50:05   
lara larissa
Tudi jaz nisem rabla nobene slikce plačat, sem pa slišala od enih kolegic ki majo drugega ginekologa da so mogle plačat slikce ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.9.2008 12:55:52   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: naia

pravijo pa, da te med nosečnostjo noče vzeti noben ginekolog.

Mogoče že tako pravijo, ampak nosečnice noben ginekolog NE SME zavrniti!

Kar se pa plačevanja slikic tiče, je pa odvisno od gin do gin. Meni je tudi sestra enkrat rekla, da jo moram plačati, potem pa je nisemuser posted image

(odgovor članu naia)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.9.2008 14:01:52   
klavdiy4
jaz sem tudi rekla za slikice in mi jih je sprinatala 4, še prej pa mi je povedala, da so plačlive (mogoče za nakup kakšnega inkubatorja ali pa za tisti papir na katere printajo ali za kaj drugega-vem samo , da so plačlive)...je full gledala, da se je user posted image  lepo videl... Potem mi je sestra rekla, da je ena slikca 1,50eura..In mi je zaračunala samo eno, si je pa v posebno knjigico zapisala priimek, datum in pa št.slikic....

zgleda ima vsak g. svoj način dela....

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.9.2008 14:47:23   
Naja30
Jaz sem plačala ja, ampak sem dobila tudi račun.

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.9.2008 18:01:45   
moyca
IZVIRNO SPOROČILO: katra55

Meni ni bilo potrebno plačati slikice, G mi jo je sprintala sama od sebe.

jaz sem tudi mislila da gre to tko...zato sem na morfologiji doživela neprijetno presenečenje, ko sem proti koncu uz vprašala, če lahko dobim slikico. Pa mi je G reku :"to bi morala pa že na začetku povedat!" Jezna sem bla za popi****, najraje bi mu nevemkaj naredila (pa sem drugače čist miroljubna oseba).  <v glavnem, razočarana sem zapustila ordinacijo. user posted image

(odgovor članu katra55)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.9.2008 18:22:47   
katha
hej sunny 24!

sem 1. user posted image v 6t šele. omenila si Cd pri nuhalni. kaj pa ti posnamejo gor - to kar vidiš na ekranu?? od sodelavke sem že leta nazaj videla 3D UZ, pa vem, da ga moja G nima. za tisto na CD pa se moraš sam dogovarjat ali kaj prej zmenit

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.9.2008 21:59:44   
moyca
meni je G na nuhalni na cd posnel ene 10 slikic. To je blo nekaj najlepših posnetkov izmed tistih, ki jih vidiš na ekranu. 

(odgovor članu katha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.9.2008 23:08:23   
sunny24
katha, pri dr Strahovi maš to možnost, da ti pač na CD posname slikice in če ti vmes preklopi še na 4D UZ ti še tisto da zraven. Jst sicer nisem vzela CD oz ji nisem rekla, mi je pa dala 3 slikice v 4D varianti. Si lahko pogledaš te slikice v mojem albumu. Sam pa mislim, da moreš prinest s sabo CD-R al DVD-R in ji rečt da ti posname že preden začne pregled.

Na 3D oz 4D se pa pol naročiš in je tudi samoplačniško in ti tudi vse posnamejo (v PO je ta UZ 100 evrov). Ga ima pa tudi Strahova v Domžalah. Za druge kraje pa ne vem.

(odgovor članu moyca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.9.2008 8:58:40   
VRTNICA84
Do sedaj sem dobila kar nekaj slikic od uz, pa nikoli nisem rabila nobene plačat.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?