Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 12:58:27
|
|
|
|
Grascakinja
|
Pri nas je enako.
|
|
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 13:05:08
|
|
|
|
mily
|
Ja pri nas je enako. Prejšni mesec smo kr nejkakrat manjkali, pa je par sto tolarjev manj. Na žalost
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 13:06:23
|
|
|
|
muki1
|
Pri nas pa moraš dan prej javiti, da otroka ne bo, pa mu potem odbijejo 300,00 sit za prehrano. Ampak moraš vnaprej javiti odsotnost.
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 13:39:13
|
|
|
|
dskubin
|
Ja, odbije se samo hrana, ki pa je zanemarljiv strošek.
|
|
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 14:43:15
|
|
|
|
Špacka
|
Pri nas je enako, odbijejo ti samo hrano. Pozna se le, v primeru bolezni, če je otrok odsoten 3 tedne ali več, potem ti pediater da potrdilo, tega neseš v vrtec in plačaš 25% cene vrtca. Vsaj pri nas je tako.
|
|
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 14:54:06
|
|
|
|
srki
|
Pri nas je enako, odbijejo samo hrano, kar se nič ne pozna. Letos ga ni bilo od 31.7 do 16.8, (ni bil bolan, ampak je bil vrtec kar lepo zaprt zaradi dopustov vzgojiteljic ) pa se je poznalo samo nekaj čez jurja. To se mi zdi pa tako nefer, no, jutri je sestanek, bo treba kakšno čveknit glede tega. ker v končni fazi, kaj pa otroku nudijo, če ga ni. OK, hrano odštejejo, kaj pa ostalo, saj ga ne čuvajo, ne vzgajajo, ne izobražujejo.....
|
|
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 15:09:42
|
|
|
|
Jutra
|
Lansko zimo je bila moja v vrtcu prisotna povprečno 5-7 dni. In plačevali smo jurja do dva manj od naše polne cene. Pa za vsak mesec smo še vedno orali nositi paket papirnati robcev in vlažilnih robčkov/krpic.
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 15:15:01
|
|
|
|
Tejccy
|
Mi smo v septembru manjkali 14 dni, beri piši 10 dlovnih dni, pa je blo okol 1400 sit manj. Mislim da je to povsod na istem nivoju. Žal, ampak tako pač je. Jaz sm vesela, da sm sploh lahko dobila vrtec v Ljubljani, tko da se ne smem kej preveč prtožvat.
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 15:37:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo manjkali v septembru devet dni in so mi odšteli 300 sit!
|
|
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 10.10.2006 17:35:23
|
|
|
|
lex
|
Moj je bil med počitnicami vsak mesec po 9 dni v vrtcu in sem plačala polovično ceno. Pri nas se do 10 dni odšteva samo hrana, potem pa več (ne vem procentov). Sicer pa morajo tudi vrtci živeti ali ne? Me moramo biti v službi tudi, če vašega otroka ni. se pa ne strinjam s tem, da vrtce kar lepo zaprejo, če imajo dopust. Me moramo tudi kdaj prestavit naš dopust zato da se tedni pokrivajo (saj ne more biti samo 1 vzgojiteljica na dan).
|
|
RE: plačilo pri odsotnosti otroka v vrtcu 11.10.2006 11:26:58
|
|
|
|
NIN@
|
Pri nas moraš javiti odsotnost otroka do 08.00 če želiš da ti odračunajo hrano to znaša 420,00 sit na dan!! Našega Bora pa ni bilo v vrtcu cel avgust in smo plačali polno ceno pa čeprav blizu nismo prišli!!!!! Sramota in groza me je ko jim daš kr tak 62.000,00 sit za nič!!!! To se samo še pri nas v sloveniji dogggajjjjaaaa..... lp nin@
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?