Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 6.11.2007 17:47:18
|
|
|
|
živa
|
Jaz sem bila z našim (ampak ni otrok s PP) na infekcijski kliniki, ko je bil star malo več kot leto dni in sva se dojila samo zjutraj in zvečer (ali samo eno od tega). Plačala nisem NIČ. Je pa res, da sem prišla pozno zvečer in šla dopoldne, tako da sem dobila samo zajtrk. Lp, živa
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 6.11.2007 18:10:10
|
|
|
|
eya
|
Sem bila z malim na Infekcijski dva dni, sem ga dojila, pa mi ni bilo treba plačati nič.
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 6.11.2007 18:24:07
|
|
|
|
sončnica14
|
Sem bila z 10-mesečnikom v bolnici (rota virus). Dojila sem še zjutraj in zvečer. Tam sem spala in jedla vse obroke. Imela sva svojo sobo. Plačala nisem nič. Rekli so mi, da doječe matere ne plačajo nič. To je bilo pred letom in pol v bolnici na Jesenicah.
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 6.11.2007 19:30:18
|
|
|
|
nezka1
|
Ko sem svojega sina še dojila, sva bila v bolnici v Ljubljani(pediatrična klinika + klinični center), dvakrat, in nikoli nisem nič plačala. Lep pozdrav, Nežka
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 6.11.2007 20:03:58
|
|
|
|
lojzika
|
Če dojiš ni potrebno nič plačati. Mislim pa da na nevro v LJ tudi če ne dojiš ni potrebno, no vsaj kakšno leto nazaj, ker so razmere za bivanje mamic skupaj z otročki katastrofalne
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 7.11.2007 8:54:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem bila s sinom v bolnici tri dni konec septembra (star je bil 10 mesecev), do enega leta se še lahko smatraš kot doječa mama (ne dojim več) in sem imela bivanje zastonj.
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 7.11.2007 18:50:38
|
|
|
|
klaja
|
Z hčerkico sva bili na pediatriji v Ljubljani (sicer nisem dojila, sem si pa izbrizgavala mleko) in nisem rabla nič plačat, ker sem spadala med doječe mamice. Imela sem pa vse obroke in še spala sem v sobah namenjenih mamicam. Ko si pa nisem več izbrizgavala mleka, pa sem lahko spala na počivalniku ob hčerkici (ni bilo nič za plačat), vendar nisem imela hrane. Enako je bilo v kliničnem centru.
|
|
|
|
RE: plačilo bolnice ob otroku za doječe matere 9.11.2007 8:23:54
|
|
|
|
mika
|
pediatrinja mora napisat napotnico za pediatrijo tudi zate in imaš bivanje in hrano brezplačno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zato bi se morali otroci več igratiIgra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?