|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilni razred???
8.4.2008 14:38:50   
čbela
vrtca, kako se to izračuna...kam padeva....jaz nezaposlena moj bruto 1.400€?
kakšna je razlika cene vrtca v lj.Rožnik(vrhovci) ali Grosuplje...
če mi prosim katera pomaga...

hvala...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilni razred???
8.4.2008 18:09:49   
PBJ
Tukaj:http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2008 9:29:43   
ANIME
Izračunala, da mi bomo padli v 3. razred (naslednje leto mogoče v 4. razred, ker smo ravno na meji). Koliko pa je celoten znesek za prvo skupino (najmlajše).

A mogoče že kdo ve kdaj naj bi bil (če sloh bo) sprejet zakon, da ima drugi brezplačno. Pričakujemo dvojčke in nam bo to zelo prišlo v poštev ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2008 10:25:20   
Ryssa
Na tejle strani http://www.mss.gov.si/si/delovna_podrocja/predsolska_vzgoja/vpis_in_placilo/ imaš vse opisano, spodaj pod tabelo pa imaš tudi xls datoteko s cenami vrtcev po Sloveniji.

Pa kolikor je meni znano, začne septembra veljati zakon, da ima drugi otrok brezplačno.

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.