Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:04:09
|
|
|
|
cmokec
|
Menda ne velja več, včasih je pa bilo tako ja.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je, sosed je dobil plačano uvajanje.. baje ti pripada en dan za uvajanje PRVEGA otroka
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:05:43
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem pa slišala ravno obratno. Kaj je sedaj resnica?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ne vem , mogoče se je pa zmislu, sam ne verjamem-dela pa v vojski
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:14:41
|
|
|
|
cmokec
|
LARA, a se hecaš, a ti to resno?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:29:42
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A ve kater sedaj že zagotovo, če to drži?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec LARA, a se hecaš, a ti to resno? kva če resno?
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA A ve kater sedaj že zagotovo, če to drži? očitno drži v nekaterih firmah. ne pa v državi. pozanimaj se pri svojem delodajalcu pomoje
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:35:28
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja najboljše je iti kar v računovodstvo vprašat tam bi za ziher verjetno morali vedeti.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:38:45
|
|
|
|
arielca
|
Družinam prijazna podjetja plačajo en dan dopusta vsem staršem, ki imajo otroka ali v vrtcu ali v šoli.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:42:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A se da to kje pogledat katera podjetja so to?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:54:18
|
|
|
|
daša
|
Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja.
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daša Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja. DAŠA to je drugo. en dan dobiš že tko al tko z odločbo o dopustu. to je pa extra dan za uvajneje v vrtec al pa šolo ki ga nudijo prijazna podjetja..družinam prijazna hočm rečt
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:47:31
|
|
|
|
abi
|
Jap, LARA ima prav, tista podjetja ki so dobile licenco:"družini prijazno podjetje naj bi to zadevo prakticirala. Drugi september bom tudi jaz izkoristila ugodnost.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 11:22:31
|
|
|
|
tajtaja
|
Pa nobene banke ni zraven?!
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 11:31:21
|
|
|
|
lutka
|
Ste opazile da ni nobenega od teh "ta velikih" zraven. Mislim na Spar, Tuš, Mercator, Pošta , Banka.... Le zakaj ? lp
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 14:28:32
|
|
|
|
cmokec
|
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P IZVIRNO SPOROČILO: LARA evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550 To sem mislila, če misliš resno.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 6.9.2007 7:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P IZVIRNO SPOROČILO: LARA evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550 To sem mislila, če misliš resno. ja resno. včer sem jo dala . grem v novo službo. spet
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 7.9.2007 7:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Ste opazile da ni nobenega od teh "ta velikih" zraven. Mislim na Spar, Tuš, Mercator, Pošta , Banka.... Le zakaj ? lp mercator JE!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?