Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:04:09
|
|
|
|
cmokec
|
Menda ne velja več, včasih je pa bilo tako ja.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:04:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Res je, sosed je dobil plačano uvajanje.. baje ti pripada en dan za uvajanje PRVEGA otroka
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:05:43
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz sem pa slišala ravno obratno. Kaj je sedaj resnica?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:07:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti ne vem , mogoče se je pa zmislu, sam ne verjamem-dela pa v vojski
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:07:55
|
|
|
|
Anonimen
|
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:14:41
|
|
|
|
cmokec
|
LARA, a se hecaš, a ti to resno?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:29:42
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A ve kater sedaj že zagotovo, če to drži?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec LARA, a se hecaš, a ti to resno? kva če resno?
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA A ve kater sedaj že zagotovo, če to drži? očitno drži v nekaterih firmah. ne pa v državi. pozanimaj se pri svojem delodajalcu pomoje
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:35:28
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Ja najboljše je iti kar v računovodstvo vprašat tam bi za ziher verjetno morali vedeti.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:38:45
|
|
|
|
arielca
|
Družinam prijazna podjetja plačajo en dan dopusta vsem staršem, ki imajo otroka ali v vrtcu ali v šoli.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:42:58
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
A se da to kje pogledat katera podjetja so to?
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:54:18
|
|
|
|
daša
|
Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja.
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:00:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: daša Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja. DAŠA to je drugo. en dan dobiš že tko al tko z odločbo o dopustu. to je pa extra dan za uvajneje v vrtec al pa šolo ki ga nudijo prijazna podjetja..družinam prijazna hočm rečt
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:47:31
|
|
|
|
abi
|
Jap, LARA ima prav, tista podjetja ki so dobile licenco:"družini prijazno podjetje naj bi to zadevo prakticirala. Drugi september bom tudi jaz izkoristila ugodnost.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 11:22:31
|
|
|
|
tajtaja
|
Pa nobene banke ni zraven?!
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 11:31:21
|
|
|
|
lutka
|
Ste opazile da ni nobenega od teh "ta velikih" zraven. Mislim na Spar, Tuš, Mercator, Pošta , Banka.... Le zakaj ? lp
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 14:28:32
|
|
|
|
cmokec
|
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P IZVIRNO SPOROČILO: LARA evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550 To sem mislila, če misliš resno.
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 6.9.2007 7:22:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P IZVIRNO SPOROČILO: LARA evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550 To sem mislila, če misliš resno. ja resno. včer sem jo dala . grem v novo službo. spet
|
|
|
|
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 7.9.2007 7:45:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lutka Ste opazile da ni nobenega od teh "ta velikih" zraven. Mislim na Spar, Tuš, Mercator, Pošta , Banka.... Le zakaj ? lp mercator JE!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?