Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plača zadnjih 12 mesecev pred nastop.porod-os... 2.3.2005 9:20:52
|
|
|
|
Tasika
|
Naj ti za zadnji mesec izplača 1 višjo plačo, to gre, pri trinajsti (2 plači) pa komplicirajo. Mojemu so jo za očetovski dopust sicer priznali, ampak smo se moral ornk skregat. LP
|
|
|
|
plača zadnjih 12 mesecev pred nastop.porod-os... 2.3.2005 11:12:32
|
|
|
|
Udb
|
Se bom kar zraven prislinila! ;) A katera ve, kako je z nadurami - a gredo v osnovo za porodniško?
|
|
|
|
plača zadnjih 12 mesecev pred nastop.porod-os... 2.3.2005 13:29:18
|
|
|
|
Tasika
|
Do 20 nadur mesečno, kolikor jih dovoljuje zakon. Plus vsi dodatki od katerih so bili plačani prispevki za starševsko varstvo. LP
|
|
|
|
plača zadnjih 12 mesecev pred nastop.porod-os... 2.3.2005 13:34:07
|
|
|
|
cat
|
Hvala za odgovore, pa še nekaj me zanima. Če imam PDP 21.7.2005, do katerega meseca se mi upoštevajo osebni prejemki? Ali glede na izpalačilo ali glede na obračun( aprila dobimo plačo za marec-kateri mesec se upošteva v obračun porodniške-ali se gleda po datumu izplačila ali po datumu, na katerega se obračun nanaša, torej za nazaj). Sej vem, da sem mal zakomplicirala, pa vseeno...
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?