|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plačilo vrtca
12.1.2007 16:10:00   
CIPRESA
No danes sem po telefonu izvedela da bo naš Žiga le sprejet v vrtec in sicer z 01.03.2007user posted image user posted image

Zdaj me pa zanima  iz katerega leta moram sešteti bruto dohodek da lahko izračunam koliko bomo plačevali?? Ali se za leto 2007 upoštevajo bruto dohodki iz leta 2005 ali že iz leta 2006???
In še glede premoženja, starša sta sedaj celotno parcelo z hišo prepisala name in jaz nimam pojma koliko premoženja v številkah je to? Moram sedaj najeti cenilca da mi vse to oceni al kaj???

Naj mi nekdo pomaga, prosim!!!

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: plačilo vrtca
12.1.2007 16:35:38   
piščanc
vzameš dohodke predpreteklega leta, torej 2005

glede parcele boš pa itak morala pri sodniku to oceniti, ali pri prepisu in potem upoštevaš to v tistem letu, ko je to pravnomočno

iz malega zraste veliko

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.1.2007 18:11:54   
NEVA-1
hiša ,v kateri prebivate s parcelo vred, se ne šteje med premoženje in ni potrebno nobene vrednosti pisat

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.1.2007 18:23:29   
CIPRESA
O NEVA ko bi bilo to resuser posted image
Jaz sem mislila da  se šteje kot premoženje tudi to!! Mogoče veš kje si lahko to preberem??

Piščanc hvala za podatek, se mi je zdelo da gre za dohodek predpreteklega leta. To se verjetno smatra zraven tudi moja porodniška, a ne?

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.1.2007 20:18:26   
tinkatonka
Hojla!

Cipresa upam da nisi jezna, ker bi tu na tvoji temi uštulila zraven še svoje vprašanje glede plačila vrtca...user posted image

Jaz sem, ko sem vlagala vlogo za znižano plačilo vrtca (1 mesec nazaj), morala dati odločbo zavoda o dodeljenem starševskem dodatku (sem brezposelna), ki ga še vedno dobivam. Tako da očitno ne štejejo samo dohodke iz leta 2005 ampak tudi letošnje oz lanskoletneuser posted image . Ali so samo našli štos, da me "nategnejo", da bi več plačevalauser posted image user posted image . Odločbe še nisem dobila, Anej gre v vrtec čez dobra 2 tedna.  

Lp

Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.1.2007 20:19:33   
tinkatonka
Jaz sem mislila da se šteje kot premoženje tudi to!! Mogoče veš kje si lahko to preberem??

Mislim da to piše v navodilih, ki so priložene obrazcu za znižano plačilo vrtca.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.1.2007 20:38:32   
lelaval
hiša ,v kateri prebivate s parcelo vred, se ne šteje med premoženje in ni potrebno nobene vrednosti pisat

V poli za znižano plačilo vrtca napišeš, če si lastnik tega in tega.... (bla... bla... bla...) - se ne spomnim več točno, čeprav sem jo 2 meseca nazaj vlagala. Ampak mislim, da so nepemičnine tudi zraven - mislim, da napišeš, če si lastnik. Saj v rubriki za avto tudi sam napišeš, koliko bi naj bil vreden. 
Lahko pa si polo sprintaš  z inteneta (jaz je takat itak nisem dobila v nobeni papinici). Podatke pa daš za predpeteklo leto - torej za leto 2005.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 11:37:28   
Pajaca
Nepremičnine so zraven. Vendar takole. Če živiš v tej nepremičnini je ne pišeš. Če rečmo živiš v svoji hiši in imaš še eno lastniško stanovanje to stanovanje vpišeš. Če rečmo živiš v najemniškem stanovanju ali v hiši od tašče/tasta in imaš svoje stanovanje (pa rečmo not živijo starši) ga ne pišeš, ker eno stanovanje lahko imaš (preverjeno).

Pišeš torej vikende, stanovanja v katerih ne živiš in ja avtomobile, najbrž tudi jadrnice pa take zadeve.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Jerneja ali Angelika
amalia

Katero ime vam je lepše?

Jerneja (61%)

Angelika (39%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!