Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 11:53:22
|
|
|
|
benika
|
Moja tašča čara bučkin štrudel. Mislim, da ga naredi kot jabolčni zavitek. Listnato testo-plast bušk(naribanih, sladkanih, mal cimeta)-vmes vrže še mal skute, pa spet testo-bučke-skuta....Premažeš z jajcem, daš v pečico in voila:bravo:
|
|
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 12:04:21
|
|
|
|
jazz
|
Jaz naredim kar testo za pizzo, ga namažem s pelati in gor stresem dušene bučke- seveda začinjene s česnom in posujem z naribanim sirom, pa spečem kot pizzo. Pa je zlo fajn!
|
|
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 12:39:56
|
|
|
|
MINEJA
|
Najlepša hvala za recept. Res izgleda odlično! A si morda že slišala za kompot iz bučk? LP! in hvala!
|
|
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 13:26:16
|
|
|
|
jožica-2
|
Sama že več let pripravljam doma kompot iz bučk in je zelo okusen. Bučke narežeš na kocke ter skuhaš v mešanici: voda + belo vino + sladkor + sok limon. toplo daš v tople kozarce. Za količino sestavin nisem čisto sigurna, lahko pa jutri napišem recept. Kompot pa je zelo okusen in ga mešam še z drugim vloženim sadjem... LP Joži
|
|
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 13:32:26
|
|
|
|
MINEJA
|
Hvala, Joži! Prosim če mi napišeš še količine! LP!
|
|
|
|
pita ali zavitek iz bučk? 8.8.2005 13:57:47
|
|
|
|
malika
|
Moja tašča naredi slan bučkin zavitek.Narediš isto kot jabolčnega, le da namesto jabolk daš bučke, soliš in dodaš skuto in kislo smetano.:bravo:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?