Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pismo od punce svojemu fantu vojaku 17.5.2007 14:14:21
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
> Vojak je dobil pismo svoje punce, v katerem piše: > Dragi UROŠ! > Jaz ne morem več vztrajati v najini vezi. Ta razdalja, ki je med nama, > je prevelika. Prav tako ti moram priznati, da sem te štirikrat > prevarala odkar te ni. In vse to ni v redu za naju. Oprosti! Prosim, > pošlji mi nazaj sliko, ki sem ti jo poslala. > Pozdrav, Marina > > Vojak, ves pretresen zaradi pisma, odide do svojih prijateljev in jih > prosi za slike njihovih deklet, sester, tet, sestričen,.., ki bi mu > jih lahko dali. Skupaj s sliko Marine vstavi vse slike lepih deklet v > veliko kuverto (skupaj 57) in zraven priloži pismo: > Draga MARINA! > Žal mi je, a ne vem več katera si ti. Prosim, poišči svojo sliko in jo > vzemi, ostale pa mi pošlji nazaj!
|
|
RE: pismo od punce svojemu fantu vojaku 18.5.2007 20:07:54
|
|
|
|
kapica
|
.
|
|
RE: pismo od punce svojemu fantu vojaku 18.5.2007 23:08:07
|
|
|
|
amaya
|
|
|
RE: pismo od punce svojemu fantu vojaku 19.5.2007 14:10:06
|
|
|
|
KBM
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?