|
RE: piskanje, bronhitis, itd. 19.11.2009 21:58:40
|
|
|
|
valči
|
Naša dveletnica je bila lani vso zimo zdrava,morda par dni doma vsega skupaj. Letos pa,oktobra za rojstni dan zboli,hrope,vročina.Zdravnica reče,da je začetek pljučnice,vneta ušesa,grlo.Dobi Hiconcil,14 dni doma,teden dni vrtca,spet vikend in piskanje,hropenje,vročina nad 39.Gremo nazaj,pljučnica,so jo tudi slikali in gripa,prav tako starejša hči,gripa.Na tri dni smo hodile k zdravnici,sedaj je že drugi teden tega,Nini še kar piska in hrope.Zdravnici ni všeč. Včeraj reče za Laro-večjo,da je zdrava;nina ima jutri spet kontrolo.Ja vleče in vleče se to rado.In rado pride nazaj.Da še napišem,Nina je dobila AB Macropen,kljub temu so se ji ušeska vnela.Pa ji pucam nos,operil p.Sedaj zvečer vzame zadnjo dozo.Me je kar strah,kaj bo jutri,ker ta AB,ni prijel,kot bi lahko O nosku pa že od septemmbra ji teče,bolj ali manj. Ni mi jasno,kako je lani pregurala brez eneagas AB,letos pa kar naprej tako bolna.K sreči sem doma,če ne,ne vem,kako bi,ker je res hudo to s šefi. Sem komaj uspela šefico preprosit,naj mi da dve uri fraj,da bolnega otroka peljem k zdravniku,za doma pa mi je vednio rekla,saj jih je dovolj doma,imate babico... Tako,da razumem vse,ki imate take težave. Naj vam ozdravijo vaši otročki z našo pupo vred
|