|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pisanje imen na oblačila v vrtecu
29.9.2006 23:10:00   
Moyca_
pri Gabrielu ni nikoli nihče nič omenil, od ta male vzgojiteljica pa vztraja naj napišemo gor imena. Napišem ga lahko samo z alkoholnim- to pa ne bo šlo več dol. Zdaj pa problem je ker sem dobila kar nekaj garderobe od kolegice in potem ji vrnem- pa ne morem z imenom- pa še jaz ji dam svoje zraven, ker še načrtujejo.(tako da ne bi niti svojih popisala, če jih bom dala potem naprej)
To da bi imena gor šivala pa se mi zdi predolgotrajnouser posted image
kako ste ve reševale ta problem- če ga je katera sploh imela

< Sporočilo je popravil Moyca -- 29.9.2006 23:14:04 >

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pisanje imen na oblačila v vrtecu
29.9.2006 23:15:40   
kofetek2010
kaj pa če narediš samo eno rdečo piko? user posted image

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.9.2006 7:38:13   
Marogica
Nam so takrat tudi nekaj omenili, da bi naj imena napisali, vendar jih jaz nisem. Saj rezervna oblačila ima v nahrbtniku, v svoji omarici, tako, da ostane samo jaknica in kapa v hladnješem času, pa tudi le-te so v njegovi omarici.
Jaz mu napišem ime s kulico samo na copatke in čevlje(na podplat) in na stekleničko.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2006 8:13:15   
Mojca P.
Zigu lani tudi ni blo treba oznacit, letos pa nima omarice ampak obesalnik in policko in naj bi oznacli predvsem zato, da vzgijteljice ne bi zamesale cotk. Ni mi pa jasno, zakaj enostavno ne pustijo rezervnih oblacil v nahrbtnikih, ki so obeseni in oznaceni.

V glavnem, tudi se nisem resila problema in ker teh oblacil ni malo  bom tako kot Moyca vesela prakticnih in cim manj zamudnih idej.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2006 8:13:45   
vucko
malo poišči z brskalnikom. ena je nedavno nazaj tukaj nekje pisala, da v franciji kupuje trakce, na katere se natisne ime otroka, to pa enostavno prišiješ v oblačila. katera je bila ne vem, je pa bilo kar nekaj zanimanja za to reč.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2006 14:30:53   
dskubin
evo, našla sem, tu je link:

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1060478&mpage=1&key=ozna%E8evanje􂹾

Kaj bi lahko tiste, ki ste naročile, malo poročale kako se obnesejo te nalepkice oziroma listki za prišit?

< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.9.2006 14:34:55 >

(odgovor članu vucko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2006 19:18:43   
bobek05
Jaz sem (s pomočjo Babylove) naročila te etikete iz Francije z Anejevim imenom, priimkom in znakcem (sonček)... Izbiraš lahko obliko pisave, velikost pisave, barvo pisave, znakec... Meni je ta stvar SUPER!

Možnosti sta 2: nalepke in etikete. Jaz sem vzela 110 etiket, ki jih z likalnikom zlikaš na oblačilo (priložijo zraven tudi prosojni papir čez katerega peglaš)... Na tak način sem označila že vse plenice in večino Anejevih oblačil. S pranjem ne gre NIČ dol. Zadeva je res fantastična. Ko mi jih bo zmanjkalo, jih bom še več naročila.

Sicer pa sem s poštnino vred plačala 20 eurov.

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.9.2006 19:23:25   
bobek05
www.a-qui-s.fr/pages/enfants/packs.php 

www.a-qui-s.fr/pages/enfants/packs.php?action=add&id=8 

Naš ima v smislu E5, tudi v modri barvi in zraven sončka.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.9.2006 19:41:25   
Moyca_
in kako potem to dol spraviš če gor nalepišuser posted image

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.9.2006 20:15:41   
Anonimen
Moyca, saj ti je napisala - ne spraviš.

Svetuje ti, da si kupiš en trak iz blaga, gor napiši ime in prišij na oblačila.

Al pa enostavno presliši, kar ti pravi vzgojiteljica. Najbrž si želi, da ne bi zgubili ali pomešali oblačil med seboj. Vprašaj jo, koliko staršev je to storilo in če bo rekla, da že vsi, pa tako ali tako ni problema - ker bo tako vedela, da samo tvoja mala nima označenih oblačil.user posted image

Drugače pa, če označiš s kulico, se to slej ko prej zbriše. Vsaj pri nas se je. Potem pač greš jovo na novo (itak je mali potem že prerastel ta oblačila).

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2006 22:58:07   
bobek05
Moyca, ne spraviš dol... Zakaj pa bi? user posted image Mene nič ne moti, od zunaj se ne vidi, v bistvu izgleda celo lepo...

Ena varianta pa je (kot je Skutica predlagala), da s kulico označuješ na etikete oblačil (kjer imaš napisano na koliko se pere)... Pri nas ta varianta sicer ne bi prišla v poštev, ker sem mu večino majčk za vrtec kupila v Zari in tam imajo zelo dolge te etikete in sem ji kar stran rezala...

P.S.: Sicer pa, ko smo že pri tem... Jaz še nisem opazila, da bi kdo v Anjevi skupini imel enaka oblačila. Mogoče to bolj pride v poštev, ko bo večji in ne bo več v jaslih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.10.2006 0:26:27   
Anonimen
Na H&Movih oblacilih imas itak listek, kjer ti pise NAME: pa tja napisi. Drugace pa na etiketo komot napises z alkoholcem, se itak scasoma spere (preverjeno, se moje in sestrine nekatere cunje nonstop mesajo).

LP

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2006 7:23:55   
srki
Pri nas s tem nismo nikoli imeli problemov, če pa je kdo kaj zamenjal, je bil tudi tako pošten, da je to vrnil in je bilo vse OK. Meni bi se tudi škoda zdelo, da bi po oblačilih pisala.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?