Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 25.1.2008 22:15:51
|
|
|
|
max81
|
ojla, jest sem definitivnoo za pirolizo, baje je res super zadeva, ker se vse spremeni v prah in samo pobrišeš ven mi2 jo bova tudi kupla aqua clean pa pomoje ne spraviš več dol tiste svinjarije k se je že fajn vse zapeklo če ne želiš biti sužnja pucanju pečice kupi pirolizo
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 26.1.2008 8:30:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi jo imamo s pirolizo, je fajn... Če je sedaj res samo 100 eurov razlike, potem pri meni sploh ne bi bilo vprašanje.
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 26.1.2008 9:48:25
|
|
|
|
Skabi
|
Jaz sem nekje slišala, da piroliza: A) fajn smrdi B) nič ne smrdi, če ima pečica posebne filtre, ampak potem tudi hrane med pečenjem ne vohaš (recimo kakega dišečega peciva), A je to res?
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 26.1.2008 10:19:25
|
|
|
|
Anonimen
|
A) fajn smrdi B) nič ne smrdi, če ima pečica posebne filtre, ampak potem tudi hrane med pečenjem ne vohaš (recimo kakega dišečega peciva), A - no čisto brez vonja ni, se čuti, ampak ne vem, meni se ne zdi nič posebnega. Ne bi mogla reči, da fejst smrdi. Jaz jo tako ali tako vključim zvečer, ko je cenejši tok, tako da zjutraj ne voham nič posebnega... B - kaj aromatičnega tudi ven pridiši
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.1.2008 11:22:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 28.1.2008 8:58:34
|
|
|
|
mojsoncek
|
Nam jo je se prodajalec "odsvetoval"... je rekel, da je to cisto stran vrzen denar. Efekt pirolize dosezes s tem, da das v pecico posodo z vodo in prizges na max.
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 28.1.2008 12:18:32
|
|
|
|
NRMM
|
IZVIRNO SPOROČILO: peronija Kaj pa Gorenjev Aqua Clean - ima katera? Jaz jo imam in sem zadovoljna zaenkrat.
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 29.1.2008 20:31:48
|
|
|
|
mala pikica
|
Ko sva midva kupovala pečico (dve leti nazaj), je bila razlika v ceni kar precej več kot 100 €. V glavnem, meni se zdi najboljša piroliza navadna pečica in vrečka za pečenje Pečica ni nikoli vsrana, mesek pa vedno zelo lepo pečen Voila!!!
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 29.1.2008 23:14:37
|
|
|
|
peronija
|
Hvala, punce. Sem se vseeno odločila in naročila s pirolizo - cena malo manj kot 600€. Kako se obnese, bom videla pa ko jo dobim. Lp p
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 1.2.2008 18:07:04
|
|
|
|
max81
|
no potem pa obvezno poročaj, kako si zadovoljna z njo
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 1.2.2008 22:36:37
|
|
|
|
peronija
|
Bom, ko jo dobim. Mora prit čez pol Evrope... lp p
|
|
|
|
RE: piroliza, aqua clean... 5.2.2008 12:04:35
|
|
|
|
gajka
|
Menda se po nekih preiskavah kaže, da piroliza ni tako zdravju neškodljiva in naj bi puščala za sabo v pečici ostanke, ki so kancerogeni... Ampak so žal raziskave še v teku. Sama sem ravno nabavila Gorenjevo B9015 z aqua cleanom.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?