Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pikin festival,vstopnina? 20.9.2011 13:20:03
|
|
|
|
ajataja
|
Mi smo bili v nedeljo.Če prav razumem te zanima za vstopnino-je ni
|
|
|
|
RE: pikin festival,vstopnina? 21.9.2011 8:39:43
|
|
|
|
kajalin*
|
tudi js mislim,da je ni,naši otroci gredo s šolo in na obvestiluz piše da je 3 eur vstopnina 2,70 pa za bus...
|
|
|
|
RE: pikin festival,vstopnina? 21.9.2011 11:09:18
|
|
|
|
alda
|
sicer bila pred leti, ampak imam v spominu, da je bilo vse zastonj-tudi predstava v eni dvorani, plačali smo le kosilo, ki je bil vštet v pikino ponudbo!
|
|
RE: pikin festival,vstopnina? 22.9.2011 20:26:19
|
|
|
|
lilip
|
"Prijave za obisk festivala bomo zbirali do zasedbe prostih mest." Tole piše na spletni strani festivala. Torej ne moreš kar tako it? Ima kdo informacije iz prve roke? Mi smo se ravno pogovarjal, da bi šli jutri popoldne... Hvala!
|
|
|
|
RE: pikin festival,vstopnina? 22.9.2011 20:36:55
|
|
|
|
pelin
|
Bili že večkrat , nazadnje lansko leto, vendar ne službeno ampak na soboto z družino....bilo vse zastonj...od parkiranja do vstopa...seveda pa moraš plačati za hrano in pijačo, če si je zaželiš... Organizatorji pobirajo prijave za vrteške, šolske in druge organizirane skupine v dopoldanskem času čez teden, ko imajo posebno animacijo in se z njimi ukvarja ena izmed Pik animatork... Če greš kar tako na delavnice in uživat v Pikinem živ žavu, izkoristiti super igrala, si napasti oči na sto in eni pravljični zadevi...se da to vse zastonj...zame eden izmed najboljših festivalov ...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?