|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice... mnenje?
19.8.2006 8:19:11   
DrejcDrejc
Čez noč je naš štirimesečnik dobil nekaj rdečih pik  po obrazu. V albumu imam slikco pod pikice.
Tiste, ki poznate tovrstne zadeve - mi lahko svetujete, a je to znak kakšne alergije, mogoče kakšne bolezni,...? Včeraj nisem nič pametnega jedla, predvčerajšnjim pa res nekaj posebne klobase - a lahko pride reakcija šele po dveh dneh? Je lahko to zaradi premalo prekuhane vode (da ni bilo deset minut)? Sicer je malček OK, nobenih problemov. Ga pa dojim in dodajam Novalac.
Kako veste, če gre za alergijo? Ker enkrat je že imel na čelu take čisto drobne mozoljčke in tisti so me bolj spominjali na alergijo.
Bom hvaležna za vsako mnenje.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pikice... mnenje?
19.8.2006 16:45:23   
trdozimc
Na podlagi pikic je bolj težko karkoli rečt, sploh po obrazu (do tvojega albuma ne morem), so velikokrat, ker si otroci vse nosijo v usta, pa še slinijo se v tej starosti precej. Boš pa videla, če  te pikice srbijo ali pa če jih bo še več kje drugje po telesu, ali pa če bo blato kaj spremenjeno, ali pa če dobi še krče ali pa npr. suho kožo, potem bi znala biti alergija. Boljše bi bilo pa, če ni. LP

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.8.2006 16:52:04   
Anonimen
ja,lahko pride do reakcije po 2 dneh.
Saj vodo ni treba prekuhavati 10 minut.
kako je pa sedaj s pikicami?'So še prisotne,jih je več,ali izginjajo?
Možno je da je zaradi klobase,mogoče zaradi kakšne sestavine v njej

(odgovor članu trdozimc)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.8.2006 22:22:33   
coco
Hmmm, sem videla pikice in glede na naše izkušnje se mi ne zdijo to kakšni alergijski izpuščaji. Pri nas so se na koži pojavili bolj rdeči flekci kot pa pikice (kot mozoljčki). Počakajte, če ob isti prehrani izginejo. Če ne bodo ali pa bo še slabše pa pojdite k pediatru.

Nisem strokovnjak, ampak bolj se mi zdijo kakšni vročinski izpuščajčki (hmm, možno zdaj, ko je spet vroče?!).

lp,
coco

(odgovor članu DrejcDrejc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.8.2006 8:31:00   
trdozimc
AAAA! Videla. Tudi meni se ne zdi alergija. Prej bi rekla, da jo je kaj pičilo? LP

(odgovor članu coco)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.8.2006 8:31:26   
trdozimc
Oprosti, GA! LP

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.8.2006 11:15:17   
DrejcDrejc
Pikice so ostale, novih pa ni. jih ima pa tako razporejene po celi glavi, vratu in eni roki, da dvomim, da ga je kaj popikalo tako razpršeno. Enkrat je že imel tri pikice na roki in so bile čisto podobne, takrat sem mislila, da je bil to komar in sem mu začela prižigat potem sredstvo proti komarjem ponoči. Čez nekaj časa se mi je zdelo, da ni nobenih komarjev, pa nisem več vklapljala, ker se mi ta kemija tudi ne zdi fajn... ampak da bi ga takole komar napikal? Neeeee...?!
Se tudi meni zdi, da morajo alergije drugače zgledat, bolj drobni mozoljčki, flekci,... Od vročine pa mislim da ni, ker je bilo tedne nazaj precej bolj vroče, pa jih ni imel.
Hvala za mnenja, punce!

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu trdozimc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?