Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Zasebni vrtecJanci FAli ste pripravljeni dati svojega otroka v zasebni vrtec in koliko ste pripravljeni odšteti za vrtec otroka druge starostne skupine?- Mojega otroka ne želim dati v zasebni vrtec (
40%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 100-200€ (
35%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 200-300€ (
16%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti med med 300-350€ (
4%)
- Za varstvo otroka v drugi starostni sem pripravljen odšteti več kot 350€ (
4%)
Število vseh glasov: 223Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!