Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 10.8.2007 19:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko kupiš recimo predpasnik za njo in za njega z šaljivim motivom. Midva sva dobila(za vselitev ne za poroko) vsak svojega, moj je kao sobarica samo z predpasnikom in v nedrčku, njegov pa samo en hud nagec z predpasničkom kelnarja. Pa kakšno dobro kuharsko knjigo o slaščicah z pripisom da se jo lahko uporablja samo za skupno kuhanje oz. pečenje z souporabo predpasnikov.
|
|
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 10.8.2007 19:25:07
|
|
|
|
zarjica
|
Jaz (midva) sem od moje prijatelce dobila zelo lepo darilo: ˝Zajtrk v postelji za 2˝,sestavljen iz: lesena mizica za v posteljo, 2 šalčki za kavo, 2 mala krožnička, 2 skodelici za musli, pa še nedaj romantične dekoracije. Ful lepo je bilo zavito (kot da je ravno pripravleno za zajtrk) in vsak vikend to tudi uporabiva . Meni se zdi ful lepo in tudi uporabno, pa tudi romantično - prav za mladoporočenca, ki nimata zjutraj sile iz postelje... Pa še hudo drago ni, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: pikantno darilo za poroko 11.8.2007 11:37:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva sicer za dvajseto obletnico poroke,ne za poroko dobila zelo pikantno darilo.Stekleno majoliko,ampak kašne oblike,to je to. V obliki moškosti, penis,no,če smo že bolj natančni.Pa so lepo nalili vinčka notri in jaz sem morala pit prva,pol vse ženske po vrsti,le moški so si lahko v kozarec nalili.Mož je pa moral v sexi predpasniku sedet,ena lep nagec od spredaj slikan.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?