Anonimen
|
Jaz Tiborja nikoli nisem dajala na kahlo, ker sploh slišat ni hotel zanjo. Potem sem mu pač en dan dala plenico dol in se je še ene parkrat polulal v hlačke in zraven gledal, kako teče.. po tleh je rasla luža. Ali pa je začutil, kako mu ratuje toplo in mokro v hlačkah. In ko sem bila zraven, ko se je zgodilo, da je začel lulati v hlačke, sem ga pač pustila, da se je do konca in mu razložila, da mora prej povedat, preden začne lulat, da bova šla na stranišče. To sem mu rekla ene trikrat, četrtič je pa že povedal. Ne vem pa, kako je pri otrocih, ki še ne znajo govoriti. Ne vem, koliko je tvoja, Meta, sploh stara. Mogoče bi tudi mogla skapirati povezavo med tem, da je potem, ko se polula, mokra. Če se v hlačke in ne v kahlico. Mogoče lahko poskusiš tako, da ji daš gor spodnje hlačke, pa boš videla, kako vama bo šlo. Čeprav prehitevat je po moje brez veze. Gina, kar se pa tiste teorije o jemanju pleničke hkrati (oziroma z malo zamika) podnevi in ponoči tiče, pa mogoče res drži. Tako je naredila tudi moja prijateljica, pa jim je prav tako uspelo. Se mi zdi, da je bil Tibor v tistem obdobju, ko je podnevi začel hoditi na stranišče in ni imel več plenice, tudi ponoči nekaj časa suh. Sedaj pa imamo spet zelo težko plenico zjutraj.
|