|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pihanje iz nosa
20.9.2010 13:26:05   
Matejusska
Zanima me kdaj so vaši malčki začeli sami pihati iz noska ven oz. kako ste jih naučile? Jaš naši punčki nonstop kažem kako mami to počne, pa ji ne gre... user posted image Stara je pa 20. mesecev.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pihanje iz nosa
20.9.2010 13:29:22   
_sanja_*
Saj bo v kratkemuser posted image  Kar naenkrat to potem poštudirajo.

Naš zna to par mesecev, ne vem točno koliko, pa na začetku tudi ni šlo najbolje, potem sčasoma se pa naučijo pravilno. Star je pa 21m.

Kar spodbujaj jo in vadita, pa bo šlouser posted image

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2010 13:40:53   
kristinaj
našmu rahlo teče z nosa, ni potrebno pihati a ga vseeno poskušam navaditi.... ne gre mu še, ima 23m

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2010 14:01:34   
Katy78
Naš je star 22. mesecev in zelo lepo pihne iz nosa. V bistvu ga nisem nikoli posebej učila ampak je sam, ko sem mu nos čistila s fiziološko, od jeze pihal čez nos. Pa sem ga vedno hvalila, kako fajn piha, tako da je potem kmalu nehal jokat ob čiščenju in je komaj čakal da lahko pihne fiziološko ven. Potem sem pa enkrat probala da sem mu nastavila robček in je šlo super. user posted image  

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2010 14:36:15   
Hope2
Od 16, 17 meseca, tam nekje. Učili ga nismo, mogoče v varstvuuser posted image , enkrat smo doma prabali, pa je pihnu. Sam ob hudem prehladu pa še vedno fiziološka in babyvac, ker tolk kot to potegne, on nikoli ne pihne

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2010 16:56:50   
miapia
Po enem letu sem jo začela "matrati" s tem. V bistvu sem ji kazala, kako se piha, potem pa otrok poštudira in je kmalu začela pihati sama.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.9.2010 18:39:05   
Najaa
Uh, naša tavečja je šele zdej pri 3,5 letih dojela pihanje skozi nos. Tamala pa piha od leta in pol. Čist različno je to. Eni še pri 5 letih ne znajo pihnit.

(odgovor članu miapia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.9.2010 20:35:46   
izgubljena_ovcka
Našemu je to postalo jano okli leta in pol, mogoče malo prej. Ampak je pogruntal sam kar naenkrat, prej je vedno pihal skozi usta. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
20.9.2010 21:34:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu izgubljena_ovcka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2010 9:39:46   
koala
Moj je to obvladal pri 18-ih mesecih. navadil pa se je tako, da je enkrat ko je bil prehlajen pihnil skozi nos in pri tem je nastal mehurček, jaz sem izkoristila priložnost in mu vsakič ko sva brisala nos rekal naj naredi mehurček in je dojel, samo ko je zares prehlajen še vedno uporabim fiziološko, ker mu pihanje prehitro postane nezanimivo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?