|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   peta otroška bolezen - vpliv na plod
3.1.2007 13:14:01   
Anonimen
Pozdravljene, zanima me ali je katera v zgodnji nosečnosti prebolela peto otroško bolezen in /ali rdečke. Kakšne so posledice na plodu? Meni je g. svetoval prekinitev nosečnosti, ker ima tudi 5 otroška bolezen katastrofalne posledice za otroka....malo sem iskala po spletu pa nič ne najdem

< Sporočilo je popravil teni* -- 3.1.2007 18:37:02 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: peta otroška bolezen
3.1.2007 14:29:59   
Anonimen
na strani med.over.net...na forumu ginekologija in porodnistvo je kar nekaj o tem napisanega...

http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=89067&t=89067

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: peta otroška bolezen
4.1.2007 13:31:34   
dorina
Kako pa veš, da si prebolela peto bolezen? A si imela kakšne znake?
Ker moja nečakinja jo je tudi imela, ko sem bila približno v 12. tednu. Sedaj sem v 19. tednu, znakov nisem imela nobenih, upam pa, da se nisem okužila, glede na to, da sem bila samo v istem prostoru z njo, nisem je pestovala, ali karkoli. Pa tolažim se s tem, da je Pušenjak enkrat na forumu napisal, da je prekuženost odraslega prebivalstva zelo visoka (več kot 80 %).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: peta otroška bolezen - vpliv na plod
4.1.2007 21:32:08   
smotka lonib
Jaz poznam neko mamico (stara je že 50 let), ki je pred več kot 25 leti zanosila in med nosečnostjo prebolela rdečke. Rezultat je bil, da je rodila prizadetega otrokauser posted image user posted image . Jaz rdečk nisem prebolela. Se pa spomnim, ko sem bila stara 10 let, da me je mami kar naprej tišala k kakšnemu otroku, ki je imel rdečke. Se je bala, da se mi ne bi isto zgodilo kot tej njeni sodelavki.

Lep pozdrav!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.1.2007 7:34:34   
Anonimen
mali je imel znake pete bolezni (nič vročine,nič smrkanja, kar naenkrat lise na ličkih, pa po ritki in telesu....) Ker sem (bila ) noseča sem bila poslana na infekcijsko kliniko...vzeli so mi kri...in ja okužba je bila sveža...Sicer pa sem jaz imela le rdeča lica, ki so kar žarela in po telesu malo pikic....Prekuženost odraslega prebivalstva je res visoka....a ne 100%... Sicer pa je Pušenjak odgovoril , da če pride do okužbe ploda je ali ss ali vse ok.

(odgovor članu smotka lonib)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 11:34:35   
HHH
Pozdravljene,

Moja hči je prebolevala peto bolezen. Ker me je skrbelo (bila sem v tretjem mesecu) sem šla na posvet k svoji G. Rekla mi je, da nobena viroza v tako zgodnji nosečnosti ni dobra za plod, da pa tako in tako ne moremo nič narediti. Konkretnih podatkov o tem kaj bi lahko bilo narobe s plodom zaradi takšne okužbe pa ni, ker se to ni nikoli podrobno spremljalo, preučevalo... Naredili so mi test in ugotovili, da gre pri meni za staro okužbo, da sem peto bolezen nekoč že prebolela ne da bi vedela za to. Potem sem bila pomirjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......