Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: peta otroška bolezen 4.1.2007 13:31:34
|
|
|
|
dorina
|
Kako pa veš, da si prebolela peto bolezen? A si imela kakšne znake? Ker moja nečakinja jo je tudi imela, ko sem bila približno v 12. tednu. Sedaj sem v 19. tednu, znakov nisem imela nobenih, upam pa, da se nisem okužila, glede na to, da sem bila samo v istem prostoru z njo, nisem je pestovala, ali karkoli. Pa tolažim se s tem, da je Pušenjak enkrat na forumu napisal, da je prekuženost odraslega prebivalstva zelo visoka (več kot 80 %).
|
|
|
|
RE: peta otroška bolezen - vpliv na plod 4.1.2007 21:32:08
|
|
|
|
smotka lonib
|
Jaz poznam neko mamico (stara je že 50 let), ki je pred več kot 25 leti zanosila in med nosečnostjo prebolela rdečke. Rezultat je bil, da je rodila prizadetega otroka . Jaz rdečk nisem prebolela. Se pa spomnim, ko sem bila stara 10 let, da me je mami kar naprej tišala k kakšnemu otroku, ki je imel rdečke. Se je bala, da se mi ne bi isto zgodilo kot tej njeni sodelavki. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: peta otroška bolezen - vpliv na plod 5.1.2007 7:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mali je imel znake pete bolezni (nič vročine,nič smrkanja, kar naenkrat lise na ličkih, pa po ritki in telesu....) Ker sem (bila ) noseča sem bila poslana na infekcijsko kliniko...vzeli so mi kri...in ja okužba je bila sveža...Sicer pa sem jaz imela le rdeča lica, ki so kar žarela in po telesu malo pikic....Prekuženost odraslega prebivalstva je res visoka....a ne 100%... Sicer pa je Pušenjak odgovoril , da če pride do okužbe ploda je ali ss ali vse ok.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......