Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pesmice za na morje/v hribe 9.7.2009 14:40:25
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz mam tak ce. sam pesmice so pač nam všeč..kaj pa vem od Kingstona so same take poletne fajne... nova Čist en majhen radio, pa Čuki recimo Čist en mejhen radio, Colonia take mal bolj žive pa Karma, pa mal od Dupljakov, ne vem sam to je recimo nam všeč....
|
|
RE: pesmice za na morje/v hribe 24.7.2009 15:04:10
|
|
|
|
**NiNa**
|
verjetno sem že prepozna, pa vseeno. Mogoče pa komu drugemu za idejo. Janko Ropret - Čebelica Maja Andrej Šifrer - Pesem za Evo Neca Falk - Maček Muri Kekčeva pesem - Srečno kekec Kekčeva pesem - Dobra volja je najbolja Sreča na vrvici Čuki - Mi gremo pa na morje Čuki - Pancartanc Če si srečen (oz. ko si srečen) Čuki - greva gor v hribe Čuki - Zobar Čuki - Krokodilčki Čuki - Komar Jasna zlokić - Skitnica Meri Cetinić & oliver Dragojević - More, more Še za tiste, ki jim je ta zvrst glasbe všeč Ansambel Borisa Franka _ V planini je kajžica Ansambel Bratov Avsenik - Na Robleku Ansambel Bratov Avsenik - Pod Špikom
|
|
|
|
RE: pesmice za na morje/v hribe 5.8.2009 16:11:49
|
|
|
|
mamalada
|
Hvala, hvala... Ne ni prepozno, morje nas še čaka.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.