Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pesmice, pri katerih se zraven "kaže/ple... 5.6.2007 11:18:03
|
|
|
|
pravljica
|
iščem kakšne pesmice, pri katerih se otroci ob besedilu tudi telesno gibajo (gibi se stopnjujejo) npr.: bil je konjenik, na iskrem črnem vrancu. jahal je skoz gozd, čez drn in po klancu. konjeniki, za menoj! leva noga, desna noga, itd. pa Moj klobuk ima tri luknje --> ena je pa podobna tej, pa se je ne spomnim več...je pa nekaj v zvezi z avtomobilom in luknjo v gumi če katera ve, za katero gre, se priporočam...dobrodošla bo pa seveda tudi katerakoli druga pesem v tem stilu
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.6.2007 11:55:51
|
|
|
|
Tiamo
|
- olemajole od Romane
- ko si srečen
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.6.2007 12:14:53
|
|
|
|
živa
|
Romana Kranjčan, Mi pa hiško zidamo. Potem pa tista: Leze, leze polžek počasi, leze, leze po listju in travi. Buc-buc-buc, glej roge, buc-buc-buc, skril jih je. To se spomnim. Lp, živa
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.6.2007 13:35:46
|
|
|
|
AnBan
|
10 prstov imam, vam pokažem kaj z njimi znam, lahko skočijo visoko ali padejo globoko, zrastejo lahko v drevo ali v stolpnico takó, moko v mlinu meljejo, se s kolesom peljejo, sonce so, ki nam posije in zvečer za svet se skrije, o kako sem že zaspan, jutri čaka me nov dan. pri tem kažeš s prsti oz. rokami omenjene zadeve... pa na športnih uricah smo imeli eno fajn, ko se oponaša živali, samo se trenutno ne spomnim...
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.6.2007 13:59:54
|
|
|
|
Tiamo
|
AnBan mogoče misliš pesmico Domišljavi želodek...en link pesmic sem našla za zdownloadat. Med njimi je tudi omenjena.
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.6.2007 14:01:07
|
|
|
|
Tiamo
|
pa še isti link, samo nivo nižje
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 6.6.2007 23:17:26
|
|
|
|
pravljica
|
hvala!
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 9.6.2007 22:14:47
|
|
|
|
blak
|
Kaj krokodil počne ..... od Čarovnika Grega.
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 13.7.2007 13:23:00
|
|
|
|
lenika
|
Kolesa na avtu se okrog vrte,..
|
|
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 21.7.2007 8:48:32
|
|
|
|
arielca
|
Glava, rame, noga, prst,...
|
|
RE: pesmice, pri katerih se zraven "kaže... 5.8.2007 22:23:49
|
|
|
|
lojzika
|
Našmu se fajn zdi ono Žiga žaga poje žaga (kaže z rokami kak dela žaga) rompompom kladivo ( z pestmi skupi udarja) mi pa vsi najboljše volje delamo marljivo. To je ona sej veste katera Naša četica koraka....
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?