|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pesek za mačka?
3.6.2010 18:18:11   
nanč
Imamo mladega mucka (en teden).Nimam pojma kateri pesek je  dober,da ne zasmrdi hitro in se naredijo fajn grudice,in da se ne raznaša vsepovsod.Naša ima daljšo dlako in se ji pesek prilepi na dlako.Imamo pa tega Hoferjevega,pa tudi smrad se hitro razširi.

kaj vse me dandanes čudi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pesek za mačka?
3.6.2010 18:44:17   
*alja*
Meni je super pesek iz Eurospina, je odišavljen, sprime se v kepo tako da odstraniš tisto kroglo in nič ne smrdi, pa še ful poceni je.

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu nanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2010 19:20:16   
nanč
Meni je super pesek iz Eurospina, je odišavljen, sprime se v kepo tako da odstraniš tisto kroglo in nič ne smrdi, pa še ful poceni je.
hm..user posted image bo treba tja.čeprav še nikoli nisem bila.Hvala!

kaj vse me dandanes čudi...

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2010 10:25:47   
Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

se strinjam, jaz tudi tega uporabljam, je poceni, diši in se lepo sprime. imam pa dve dolgodlaki mački.

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2010 21:19:31   
hmm...
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: *alja*

se strinjam, jaz tudi tega uporabljam, je poceni, diši in se lepo sprime. imam pa dve dolgodlaki mački.

Enako samo da imam tri mačke.user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.6.2010 8:59:53   
honey
Meni je pa najbolj všeč Ökoplus pesek za muce. Sicer je drag - 50 kg vreča pride okrog 40 €, ampak je res super. Jaz ga kupim 2x letno, ker ga res ni treba pogosto menjati. Imam pa 1 muco. Pa sem eksperimentirala s tem in onim peskom, ampak sem nazadnje še vedno pristala na Ökoplusu. Aja, dobi se ga pa samo v nekaterih specializiranih prodajalnah za male živali.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.6.2010 23:24:49   
J.L.
Ökoplus
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Meni je pa najbolj všeč Ökoplus pesek za muce. Sicer je drag - 50 kg vreča pride okrog 40 €, ampak je res super. Jaz ga kupim 2x letno, ker ga res ni treba pogosto menjati. Imam pa 1 muco. Pa sem eksperimentirala s tem in onim peskom, ampak sem nazadnje še vedno pristala na Ökoplusu. Aja, dobi se ga pa samo v nekaterih specializiranih prodajalnah za male živali.
na koliko časa pa ga menjaš? ali se sprime v kepo, ko se muc polula? kako pa je z vonjem?

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.6.2010 18:30:47   
robinzon
Dolgo časa sem kupovala  pesek  iz eurospina, lahko rečem, da je hoferjev boljši, se lepše kepi in ne razpada.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.7.2010 23:30:31   
artista7
Ojla! no pri našem gospodinjstvu (žal nimamo bajte ;)) kupujemo iz Eurospina, pesek stane 99 centov 5 kilski. Pri nas je to zadosti, muc je dolgodlak in star 1 leto. Da raznese to je pa druga zgodba ker pač koplje oz še bolje zakopava tolk ognjevito, da vse ven leti---

< Sporočilo je popravil artista7 -- 6.7.2010 23:31:22 >

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu robinzon)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2010 23:00:42   
malania
Jaz uporabljam tistega v modrih škatlah (v Zooticu pa MrPetu ga imajo). Imajo pa več vrst, da se močno sprime - če muca ful koplje, odišavljen, za dolgodlake - če se lepi na tačke ...

Do sedaj sem uporabljala tistega v roza škatlah (prodajajo ga tudi v drugih trgovinah)... ma mi je ta modri boljši.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.9.2010 11:01:32   
honey
J.L., se opravičujem, ampak že zelo dolgo nisem bila na tej temi niti na RR. Upam, da ti še vseeno lahko kaj pomagam glede Ökoplus peska. Jaz veliko vrečo kupim 2x letno. Sproti pobiram samo kepe, ko pa pride bolj do konca pesek, ga pa zamenjam - ampak to je nekje na 2-3 mesece. Res pa je, da ima naša gospa muca velik wc (saj je tudi sama velika) in gre peska notri sigurno debeline 10-15 cm, tako da ga ima res dolgo. Prej smo živeli v majhnem stanovanju (40 m2), pa nikoli ni smrdelo iz wc-ja.

Enkrat pa tega peska nisem dobila in sem kupila neko drugo varianto ala Hofer, Lidl ali ne vem kaj. In rezultat - 2 dni nič uporabljanje wc-ja, potem pa lulanje in kakanje zraven user posted image Tako da se ne igram več user posted image

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?