Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 14:23:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne žel si če se imaš rada
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 14:52:43
|
|
|
|
urša28
|
se strinjam s tedy,jst sem jih sam enkrat oblekla pa nikol več,ti jih lahko šenkam ,če hočeš...
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 14:53:36
|
|
|
|
Anonimen
|
enako mam v črni in bež barvi
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:01:28
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy enako mam v črni in bež barvi Pa resno ni nič skrilo,lepo oblikovalo,je samo s strani ven pogledalo,kar je višek,ker men tud ni jasno,kam gre tisto,kar je preveč,sej neki se lahko skrije sam toliko kot pa kaže v reklami je pa preveč.Dej napiš,kako je zgledalo tvoje srečanje s tem čudežnim perilom,me res firbec matra.
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:04:55
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ni fora v tem... sj je kul, lepo te stisne pa tko... ornk te stisne js sm mela zarad tega potem probleme z žilami. so me noge bolele za ****. pod koleni sta se mi kar dve bule nardile - kot bi bla otečena... Ma ti rečem... ga ni dnarja da bi še enkrat navlekla to nase!
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:07:25
|
|
|
|
urša28
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14 IZVIRNO SPOROČILO: tedy enako mam v črni in bež barvi Pa resno ni nič skrilo,lepo oblikovalo,je samo s strani ven pogledalo,kar je višek,ker men tud ni jasno,kam gre tisto,kar je preveč,sej neki se lahko skrije sam toliko kot pa kaže v reklami je pa preveč.Dej napiš,kako je zgledalo tvoje srečanje s tem čudežnim perilom,me res firbec matra. katastrofa,,na trebuhu mi je vse ven pognalo,pa spodaj na nogi pod kao hlačnico,tko,da si sploh nisem upala nikamor it,pa še tiščalo me je vse,,eh ni to to.... aja v reklami je pa itak vse super fino fajn,sam ko pa nase daš...jao,jao...
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:09:18
|
|
|
|
Anonimen
|
js sm mela tistga, ki pride od pod prsmi do kolen. Pa dol leze.
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:12:10
|
|
|
|
urša28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tedy js sm mela tistga, ki pride od pod prsmi do kolen. Pa dol leze. ja sej jst tud in se je kar zasuknlo dol okrog do pasu,pol pa kaj?? špeh je ven pogledu
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:16:44
|
|
|
|
Anonimen
|
aja ja sj ajoj... ma kolkrat so me že tkole nategnil... pa sem že velikrat rekla, top-shop never again... ampak na reklami tko fajn zgleda...
|
|
|
|
RE: perilo za oblikvoanje perila-kje še kupiti? 15.4.2010 15:25:34
|
|
|
|
TaMaSa
|
ojoj
|
|
[Brisano sporočilo] 15.4.2010 15:29:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?