|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   penasti puzzle
20.1.2006 8:35:25   
BINCI
živjo mamice

a mi lahko katera pomaga kje se kupijo ti penasti puzzli (za na tla v otroško sobo bi jih dala), pa koliko kaj okvirno stanejo in kako ste tiste ki jih imate doma zadovoljne z njimi?

lepo bodite pa,pauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: penasti puzzle
20.1.2006 9:07:22   
viv_
Mi imamo 3 komplete črk in so super. Jaz sem edino preč pobrala male dele (znotraj B, O, P... ), da ne bi slučajno kaj pojedla.

Jaz sem jih kupila v OBI-ju, v akcijii so bili paket po 1000 ali neki takega. Ful poceni.

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 9:11:06   
Anonimen
Ja, ful poceni so res, ampak pri nas je bilo edino to od njih, da jih je Tibor vedno takoj razstavil. Vse. Kompletnmo, kar se je razstavit dalo. In to v čimkrajšem možnem času.
Sploh mi ni jasno, a drigi otroci pa tega ne počnejo ali kaj?

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 9:11:23   
BibaJ
Viv, to je pa res poceni!
Jaz sem jih kupila pred novim letom v Sparu pa so bili okrog 3.500 SIT, tudi črke!

"Niste človeško bitje, ki doživlja duhovno izkušnjo. Ste duhovno bitje, ki doživlja človeško izkušnjo."
dr. Wayne W. Dyer

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 9:14:19   
Antigona
V Intersparu so jih mel pred novim letom v akciji za 2.500 sit. Sam ne jih kupit v Baby centru, ker sem šla ravno včeraj mimo in je bil en paket (cela abeceda) 6 tisoč!!!!
Čist preveč...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 9:15:20   
Carovnica Mica
po vse v obi user posted image user posted image user posted image user posted image ,sam so najpoljse crke al pa stevilke,pri zivalcah in ostalih so sami mejhni deliuser posted image

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 9:15:31   
lelaval
Jaz jih imam še od starejših otrok, mislim pa, da jih imajo v trgovinah z otroško opremo (Baby center, Pikapolonica, celo v Tušu se mi zdi, da sem jih videla). Cena pa je od 2.000 - 3.000 Sit

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 9:18:50   
Antigona
Jaz mam zaenkrat čez peno deko, in je pena na tleh bol zato, da ni prehladno in da deka ne drsi po parketu.

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 9:21:59   
miševi

Te podloge so super - imamo vse, od črk do živali in vozil. Kupili smo jih delno v Sparu (črke), delno v Baumaxu (živali, vozila). Za male denarje - okoli 2000 SIT.

Ko je bila hčerka manjša, ji nismo pustili ven vlečt manjših delcev, niti ji ni bilo to ne vem kako zanimivo. Ko pa je prišel njen čas, je bila cela dnevna polna teh koščkov, vendar jih je tudi vse sama nazaj spravila - se pravi, da gre tudi za dobro sestavljankouser posted image .

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2006 9:54:08   
BINCI
hvala punce jih bom šla čimprej kupit

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2006 10:27:35   
Jessy
Tudi jaz imam puzzle. Sem pa študirala, da bi tiste male koščke kar z Mekolom prilepila skupej! Po moje bi moglo držat!

(odgovor članu miševi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2006 10:40:03   
Cikica
Mi imamo 2 pakauser posted image .Ene so živali,druga pa je zgodbica o grdem račku-ti sem kupila v Tušu stale pa so 990sit.Živali pa je kupila babica v Avstriji tudi poceni(1000ali1500sit).So vredi in jih ima pred posteljco za vsak slučaj če bi padel ven,da bi vseeno padel na bolj mehko kot pa na tla.user posted image user posted image .

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu BINCI)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2006 14:21:29   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Ja, ful poceni so res, ampak pri nas je bilo edino to od njih, da jih je Tibor vedno takoj razstavil. Vse. Kompletnmo, kar se je razstavit dalo. In to v čimkrajšem možnem času.
Sploh mi ni jasno, a drigi otroci pa tega ne počnejo ali kaj?

Počnejouser posted image . Zato smo jih pri nas lepo pospravili, ker se je mama naveličala vsak dan tiste koščke po stanovanju pobiratuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.1.2006 15:34:07   
teta beta
V Šparu je zdaj abeceda (26kosov) nekaj manj kot 5 jurjev, številke (10 kosov) pa 1.300. Poišči jih kje ceneje.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.1.2006 17:36:50   
sezam
Pri nas jih pa, sam da more gricka.user posted image user posted image  Ji nič drugega ne damo za jest. So že vse pogrickane.user posted image  Pa še skoz jo kregamo, pa nič ne zaleže.

Drugače so pa zakon. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.1.2006 18:03:13   
Mery
V Baby centru jih imajo v januarju znižane puzzle abecedo iz 4.990,00 na 3.590,00 sit. Ta abeceda je uredu, jo imamo tudi mi doma. Bodi pa pozorna, ker so nekateri puzzli tanši in se hitro raztrgajo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.1.2006 20:09:28   
Katrin
Naša deset-mesečna user posted image  se full rada igra na teh puzzlih. Seveda jih uspešno razstavi, sedaj pa se že trudi, kako bi jih nazaj sestavila.

Meni se zdijo zelo praktični, jih je pa težko očistiti (prah in smeti se kar lepijo nanje).

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu Mery)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.1.2006 10:06:20   
k1
v šparu so bili že za 1.500 - sem pa jih videla v bauhausu mb (tam ko imajo zavese) - se mi zdi da 1.500 ali 1900???? ne vem več točno.

pri nas so bili aktualni, dokler je samo sedela in se igrala. sedaj so samo že zato, da se jih trga narazen in jemlje črke ven in jih daje v usta.....

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.1.2006 20:01:24   
KODA
Mi imamo puzzle črke.Zelo zadovoljni.Rada se igrata s tem.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.1.2006 20:46:03   
Anonimen
Jaz se jih kupila danes v Sparu. Stanejo 1.690 sit. Sem kupila kar dvojneuser posted image

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?