Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: peljašac polotok pr dubrovniku 8.7.2006 10:06:48
|
|
|
|
Primoza
|
Gleda na avtocesto ta razdalja niti ni velika - seveda pa je skoraj obvezna klima v avtu. Drugače bi šli mi raje z letalom.
|
|
|
|
RE: peljašac polotok pr dubrovniku 8.7.2006 12:21:11
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
Mene nebi toliko skrbela klima tam ampak pot ker je kar dolga. Če imaste klimo v avtu verjetno ne bo tako hudo drugače pa je za razmislit.
|
|
RE: peljašac polotok pr dubrovniku 10.7.2006 1:07:58
|
|
|
|
KODA
|
Mi hodimo že nekaj let tja.Plaže so fantastične,vreme vsako leto čudovito.Naši fantje so navajeni vožnje,zato ni problem.Nobene pretirane gužve,trgovine dobro založene,cene po lokalih pa take kot pri nas.Se mi zdi,da je bilo letos še več ponudbe v trgovinah,pa malo ceneje se mi je zdelo,kot lani.Lansko leto je bilo prečudovito(lahko si tudi ogledaš album).Letošnje pa bolj klavrno(karambol 40 km pred Orebičem). Da si pot malo skrajšaš,se ti splača it v Pločah na trajekt,plačaš 96 kn za avto,28kn za osebo,do 3.let.otro.st. je trajekt zastonj.Voziš se cca1 uro do Trpanja,nato pa še imaš cca 20 minut do Orebiča.Če se pelješ okoli narediš cca 120km več,pa še zelo zoprna cesta je.
< Sporočilo je popravil KODA -- 10.7.2006 1:12:24 >
|
|
RE: peljašac polotok pr dubrovniku 10.7.2006 13:47:19
|
|
|
|
Babaloo
|
Mi smo bili lani v Orebiču. Mala je bilastara 6 mesecev. Na pot smo šli proti večeru in vozili ponoči. Se nama je zdelo tako najbolje, ker sva vedela, da bo mala takrta največ spala in ne bo problemov. In res je bilo tako. Zbudila se je sicer enkrat, ker je bila lačna, potem pa je spala praktično skoraj do cilja. Pa nismo šli po avtocesti, ampak preko BiH, tako da sva si tudi za vožnjo vzela nekaj časa. Če želiš po avtocesti, si pa zdaj res hitro v Splitu. Glede zdravstva je pa najbolje, da greš do osebnega zdravnika, naj ti da zdravila za dojenčka. In pojdite zdravniku res, samo če bo potrebno. Mislim, da na Hrvaškem ni kakih večjih problemov glede zavarovanja.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?